Anavar 50

Valmistaja: Dragon Pharma

Tuotekoodi: 720

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 239,85€
Veroton: 239,85€

Anavar 50 on myymämme keinotekoinen steroidi, jolla on yhtäläisyyksiä testosteronihormonin kanssa. Osalla urheilijoista on päällekkäisyyksiä testosteronia sisältävien steroidien käytön kanssa ja tässä tapauksessa Anavar on ainoa lääke, jonka avulla voidaan parantaa urheilullista suorituskykyä. Vaikuttava aine Oksandroloni on oraalinen steroidi, jolla on alentunut androgeeninen ja kohonnut anabolinen aktiivisuus. Kuka tahansa voi ostaa ja käyttää Oksandrolonia, sen ollessa turvallisin ja kaikista harmittomin steroidi. Lääkettä on käytetty aktiivisesti lääketieteessä stimuloimaan pituuskasvua lapsilla sekä naisten osteoporoosin hoidossa. Urheilijat kuitenkin huomasivat hyvin nopeasti sen kestävyydelle antamat hyödyt. Tämän lisäksi lääkettä käytetään samankaltaisen ongelman ratkaisemiseksi urheilulajeissa, joissa urheilijan on pysyttävä omassa painoluokassaan.

Anavarin vaikutukset

Anavarin vaikutuksiin kuuluu että kokonaislihasmassa laskee hieman, mutta voimaa mittaavat indikaattorit nousevat merkittävästi, rasvasolujen määrä kehossa laskee huomattavasti ja lihaksisto muuttuu erottuvaksi sekä suonikkaaksi. Sen lisäksi lääkkeen ottaminen kiihdyttää kasvuhormonien eritystä kehossa. Anavar helpottaa myös proteiinituotannon kiihdyttämistä ja se saa kalsiumin säilymään kehossa, joka puolestaan taas vahvistaa luuston mineralisaatiota.

Suositellut annokset

Anavaria voidaan käyttää sykliin yksinään, jolloin sitä yleensä käytetään kuivatukseen ja silloin paljastuukin sen täysi potentiaali. Anavar-sykli kestää 6-8 viikkoa ja annostus vaihtelee 40 mg ja 80 mg välillä kerran päivässä suun kautta nautittuna. Sekä miehet että naiset voivat käyttää lääkettä, annostus naisilla on 10-20 mg päivässä.

Anavar ei yksinään ole lääke massankasvatukseen. Kuitenkin, kun Oksandroloni yhdistetään muiden steroidien kanssa, muuttuu tilanne radikaalisti. Massankasvatuksessa se on parasta yhdistää Dianabolin tai Anadrolin kanssa.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Anavarilla on lievä vaikutus maksaan, se ei muutu kehossa estrogeeniksi, se ei aiheuta gynekomastiaa eikä kerää kehoon nesteitä. Lääkkeen ainoa haittapuoli on se, että se estää testosteronin tuotannon, mutta tämä on kaikkia anabolisten steroidien sisältämä ongelma. Tärkeintä on tarkkailla annostusta ja seurata suosituksia ja ainoa kohtaamasi yllätys tulee olemaan se, miten upealta lihaksesi näyttävät.

Aine
Aine Oxandrolone (Anavar)
Paketti
Paketti 50 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest