Turinabol 10

Valmistaja: Alpha Pharma

Tuotekoodi: 561

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 58,43€
Veroton: 58,43€

Turinabol on vahva oraalinen steroidi, jota myy ja valmistaa Alpha Pharma. Turinabolin ostaminen auttaa suuren voiman saavuttamisessa jopa aloittelijoilla. Sen aktiivinen aine on Dehydrokloorimetyylitestosteroni (Turinabol). Sen ollessa korkealaatuinen ja luotettava lääke, on myös sen käyttö erittäin suosittua urheilijoiden keskuudessa. Lääke lisää lihaskuitujen paksuutta keräämättä niihin nestettä.

Turinabolin Vaikutukset

Lääkkeellä on oikein käytettynä useita positiivisia vaikutuksia:

  • Voimaa mittaavien indikaattorien nousu
  • Lievä lihasmassan lisääntyminen
  • Kestävyyden kasvu
  • Ruokahalun nousu
  • Nopeutta mittaavien indikaattorien paraneminen

Käyttäminen

Tavallinen Turinabol annos on 20-30 mg päivässä (2-4 tablettia). Lääkettä on parasta käyttää suositusten mukaisesti, koska liiallisesta käytöstä voi seurata ei-toivottuja vaikutuksia. Jos painat yli 90 kg etkä käytä steroideja ensimmäistä kertaa, voit nostaa annostuksen 40 mg päivässä. Lääkkeen laadusta ja luotettavuudesta huolimatta, on sitä parasta käyttää kohtuullisissa annoksissa ja suosituksia seuraten. Syklin loputtua suositellaan syklin jälkeisen hoidon läpikäymistä.

Sivuvaikutukset

Lääkkeen vähäisestä aromatisaatiosta riippumatta, sivuvaikutuksia, kuten hiustenlähtöä ja iho-, eturauhas-, maksa-, ja ruoansulatuskanavan häiriöitä, voi esiintyä. Näitä sivuvaikutuksia ilmenee yleensä, kun lääkettä käytetään väärin tai sitä käytetään liian pitkäaikaisesti. Jos haluat saavuttaa toivotut tulokset aiheuttamatta terveydellisiä ongelmia, suosittelemme seuraamaan ohjeita sekä suosituksia.

Aine
Aine Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Paketti
Paketti 10 mg (50 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest