Winstrol Oral (Stanozolol) 50

Valmistaja: Dragon Pharma

Tuotekoodi: 701

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 101,48€
Veroton: 101,48€

Dragon Pharman valmistama Winstrol on dihydrotestosteronin johdannainen, jota kutsutaan Stanotsololiksi ja joka siis yleisemmin tunnetaan nimellä Winstrol. Se lisää hiili-17-alfaan metyyliryhmän (hormonin suojaamiseksi oraalisen käytön aikana) ja A-renkaaseen pyratsoliryhmän, joka korvaa normaalin 3-ketoryhmän (ja antaa Stanotsololille heterosyklisen steroidin kemiallisen luokituksen). Kun sitä tarkastellaan 17-alfa-metyylidihydrotestosteronin kannalta, Stanotsololin A-renkaan modifiointi näyttää kasvattavan merkittävästi sen anabolista tehoa samalla vähentäen sen suhteellista androgeenisuutta. Tämän lisäksi se ei voi aromatisoitua estrogeeniksi.

Winstrolin vaikutukset

Winstrol on kehonrakennuksessa toiseksi suosituin oraalinen steroidi (heti Dianabolin jälkeen) ja se on vaikutuksiltaan ainutlaatuinen. Se ei riitä käytettäväksi yksinään massan kasvattamisessa eikä se ei vaikuta kehon painoon, mutta sitä käytetään säännöllisesti kuivausjaksojen aikana. Tärkeimmät syyt Winstrolin suosiolle ovat:

  • Lihasten muotoutuminen
  • Merkittävä kestävyyden ja voiman lisäys
  • Rasvanpoltto
  • Ruokahalun kasvu
  • Ylimääräisen nesteen poistaminen kehosta
  • Muiden steroidien tehokkuuden lisääminen

Miten Winstrolia käytetään 

Lääke tehoaa parhaiten henkilöillä, joilla on kohtalainen rasvakertymä ja keskimääräisesti massaa. Dragon Pharman Winstrol 10 mg tabletit tulee ottaa 30-50 mg päiväannoksella, joka on 3-5 tablettia. Aloittelijoille riittää 20 mg annos. Syklin kesto ei saa ylittää 5-8 viikkoa. Syklin loputtua tulee  kehon luonnollisten hormonitasojen normalisoimiseksi suorittaa syklin jälkeinen hoito.

Sivuvaikutukset 

Vaikka tämä lääke luokitellaan anaboliseksi steroidiksi esiintyy sen käytön yhteydessä androgeenisiä sivuvaikutuksia. Tämä voi johtaa rasvaiseen ihoon, akneen ja karvankasvuun vartalolla ja kasvoissa. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat myös pahentaa miesten hiustenlähtöä. On hyvä huomioida myös anabolis-androgeenisten steroidien mahdolliset virilisaatiovaikutukset naisilla. Stanotsololi on 17-alfa-alkyloitu yhdiste. Tämä muutos suojaa lääkettä maksan deaktivoimiselta, jolloin suuri osa lääkkeestä pääsee verenkiertoon suun kautta nauttimisen jälkeen. Anabolis-androgeeniset steroidit voivat olla maksatoksisia. Pitkäaikainen tai korkea altistus voi johtaa maksavaurioon.

Aine
Aine Suullinen Stanozolol (Winstrol)
Paketti
Paketti 50 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest