Sustanon 350

Valmistaja: Dragon Pharma

Tuotekoodi: 718

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 73,34€
Veroton: 73,34€

Steroidikaupassamme myynnissä oleva Sustanon 350 on steroidilääke, joka on sekoitus mieshormoni testosteronin estereitä. Se sisältää 3 esteriä: Enantaatti, Sypionaatti ja Propionaatti, jotka ovat tasapainotettu kehon jatkuvan hormonaalisen taustan tasaiseen ylläpitoon. Sustanon 350 toimii lähes välittömästi “nopean” propionaattiesterin ansiosta ja poistuu kehosta kokonaan 3-4 viikon jälkeen pidempien esterien ansiosta.

Käytön vaikutukset

  • Lihasmassan ja voiman nopeutunut kasvu, palautumisen nopeutuminen harjoitusten välillä, lisääntynyt energia.
  • Libidon kasvu.
  • Miesten toissijaisten sukupuoliominaisuuksien muodostuminen: karvojen kasvu naamassa, äänen syveneminen ja niin edelleen
  • Rasvakerrostumien poistumisen nopeutuminen vähäkalorisella ruokavaliolla.
  • Positiivinen vaikutus nivelten ja nivelsiteiden terveyteen (nesteen kertymisen vuoksi)

Miten Sustanon 350:a käytetään

Tämä lääke on yksi helppokäyttöisimmistä injektioiden välin sekä annostelun ansiosta, sen lisäksi se tarjoaa suurimman mahdollisen hormonivirtauksen veressä.

Perustuen testosteronipitoisuuteen 1 ml liuosta, tulisi sinun käyttää Sustanon 350:a annostuksella 350 mg viikossa. Tämä on optimaalinen annostus ensikertalaiselle, joka tarjoaa maksimaaliset vaikutukset sivuvaikutukset minimoiden. Sustanon 350-syklin tulisi optimaalisesti kestää 8 viikkoa. Kuurin aikana veren estradolitasoja on valvottava ja jos arvot ovat kohonneet, käyttää aromataasin estäjää kuten Anastrotsolia.

Sivuvaikutukset

Anabolinen lääke Sustanon 350 voi käytettäessä aiheuttaa joitakin sivuvaikutuksia. Erityisesti korkean aromatisointinsa takia, steroidilla voi olla vaikutuksia gynekomastian ilmenemiseen, nesteiden kertymiseen kehoon ja rasvakerroksen kasvamiseen. Muita negatiivisia vaikutuksia voi olla kaljuuntuminen, aknen syntyminen, lisääntynyt ärtyneisyys, aggressio jne.

Sivuvaikutusten minimoimiseksi ja estrogeenin negatiivisen vaikutuksen poistamiseksi, on Sustanon 350-syklin jälkeen suositeltavaa käyttää antiestrogeenejä, kuten Tamoksifeeni ja Klomifeeni.

Aine
Aine Sustanon 250 (Testosteroni mix)
Paketti
Paketti 10ml pullo (350mg/ml)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest