Dianabol 20

Valmistaja: Dragon Pharma

Tuotekoodi: 711

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 59,45€
Veroton: 59,45€

Dianabol on onnistunut vuosien aikana keräämään maineen uskomattoman korkealaatuisena valmisteena. Se on yksi kauppamme kaikista suosituimmista oraalisista steroideista. Tämä Dragon Pharman valmistama steroidi sisältää vaikuttavana aineena Metandienonia (tunnettu myös nimellä Methandrostenolone). Se on klassinen lääkeaine, joka sopii kaikkien urheilulajien harrastajille. Suosiostaan johtuen verkosta löytyy myös paljon käyttäjien arvosteluja Dianabolista. Viimeaikaiset havaintomme osoittavat, että monet ammattitason urheilijat ostavat Dianabolia säännöllisesti.

Lääkkeen vaikutukset

 • Dianabolin merkittävin vaikutus on nopea lihasmassan kasvu, mikä on seurausta kehon proteiinisynteesin ja glykogenolyysin aktivoitumisesta
 • Lisääntynyt voima
 • Lisääntynyt ruokahalu
 • Rasvan palaminen
 • Luuston vahvistuminen
 • Sillä on suhteellisen alhainen androgeeninen aktiivisuus

Painoa nostettaessa Dianabolia ei pidetä tehokkaimpana aineena, mutta sen tarjoamien lihasten korkea laatu ja alhainen nestepitoisuus on nostanut sen johtopaikoille tuloksia vertailtaessa. Useimmissa tapauksissa kehon kuivamassan määrä pysyy muuttumattomana, mikä taas todistaa lääkkeen korkeasta laadusta. Luonnollisesti Metandienoni tarjoaa myös muita hyötyjä, kuten ruokahalun lisääntymistä, lisääntynyttä voimaa ja yleistä elinvoiman lisääntymistä, millä taas on merkittävää vaikutusta harjoittelun tasoon.

Optimaalinen annostus

Sopivin annos on 40 mg, mikä on 2 tablettia päivässä. Voit kuitenkin aloittaa pienemmällä määrällä, esim. 20 mg, ja lisätä annostusta tulosten mukaisesti.

Ota tabletit samanaikaisesti parantaaksesi lääkkeen vaikutusta. Yhdistelmäsyklin steroideja valittaessa mikään ei ole muuttunut, optimaalisin vaihtoehto on edelleen Deca. Yleisesti ottaen Dianabol toimii painonnousun perusteella täydellisesti muiden lääkkeiden kanssa missä tahansa syklissä.

Mahdolliset sivuvaikutukset

 • Gynekomastia
 • Suuri rasitus maksalle
 • Nesteen poistumisesta johtuva verenpaineen nousu
 • Näppylät
 • Närästyksen mahdollisuus

Kaikki edellä mainituista sivuvaikutuksista häviävät syklin lopettamisen jälkeen.

Koska Metandienoni kuuluu voimakkaiden steroidien ryhmään, syklin jälkeinen hoito (PCT) syklin loputtua on tarpeellista. Tämä mahdollistaa kehon luonnollisen Testosteronin tason palautumisen sekä helpottaa myös saavutetun massan ylläpidossa. Näidenkään lääkkeiden valinnassa ei ole sinänsä mitään uutta, Tamoksifeenin ja Klomifeenin ollessa parhaat vaihtoehdot. Dianabol-syklin aikana myös Provironin käyttö on mahdollista, erityisesti kun kyseessä ei ole yhdistelmäsykli.

Aine
Aine Methandienone suun kautta (Dianabol)
Paketti
Paketti 20 mg (100 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest