ALPHABOL

Valmistaja: Alpha Pharma

Tuotekoodi: 551

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 24,60€
Veroton: 24,60€

Tämä Alpha Pharman valmistama oraalinen steroidi sisältää vaikuttavana aineena Metandienonia. Lääkkeen toi markkinoille 60-luvun alussa tohtori John Ziegler. Dianabol on ollut aina suosittua ja se on saavuttanut erittäin myönteisen maineen urheilijoiden keskuudessa. Tämä lääke on ollut ja on edelleen merkittävin oraalinen steroidi lihasten rakentamiseen ja sitä käyttävät paitsi aloittelijat, myös ammattikehonrakentajat ympäri maailmaa. Urheilijat jotka käyttävät tätä steroidia, voivat odottaa siltä välittömiä tuloksia sekä erinomaista hyvinvointia treenamisen aikana.

Dianabolin käytön vaikutukset

  • Lisääntynyt voima
  • Lisääntynyt kestävyys
  • Nopeampi lihasmassan kasvu
  • Nesteen ja glykogeenin kerääntyminen
  • Proteiinisynteesin ja palautumisen nopeutuminen
  • Lisääntynyt ruokahalu
  • Nivelten ja nivelsiteiden vahvistuminen
  • Minimaalinen palautuminen lääkkeen käytöstä

Dianabolsykli ja annostus

Dianabolia käytetään sekä cuttaus- että bulkkaussykleissä. Optimaalinen sykli lääkkeen käytölle on 6-7 viikkoa 30-50 mg päiväannoksella. Annos tulee jakaa useaan pienempään annokseen päivän ajalle. Seurauksena käytöstä voidaan odottaa 6-10 kg kasvua koko lihasmassaan nähden. Uusien steroidien käyttäjien tulee aloittaa 10 mg annoksella eikä 30 mg päiväannosta saa ylittää. 

Steroidilääkkeiden yhdistäminen voi lisätä syklin tehokkuutta merkittävästi ja vähentää samalla sivuvaikutusten määrää. On suositeltavaa yhdistää Metandienoni injektoitavien anabolisten steroidien kanssa. Lihasmassan lisäämiseksi Dianabolia suositellaan käytettäväksi seuraavien lääkkeiden kanssa: EquipoiseDeca DurabolinSustanon 250Testosteronienantaatti tai Trenboloniasetaatti.

Sivuvaikutukset

Henkilöt jotka ovat käyttäneet Dianabolia suurilla annoksilla, ovat kertoneet epämiellyttävistä sivuvaikutuksista, kuten nesteen kertymisestä, pitkittyneestä sydämen sekä verisuonten rasituksesta, kohonneista LDL-kolesterolitasoista, maksaongelmista ja gynekomastiasta.

Jos gynekomastiaa ilmenee Metandienonin muuttuessa kehossa estrogeeniksi, tulee käyttää aromataasinestäjiä, kuten AnastrotsoliNolvadex tai Proviron. Ne auttavat välttämään tai kokonaan estämään tämän tilan syntymistä.  

Aine
Aine Methandienone suun kautta (Dianabol)
Paketti
Paketti 10 mg (50 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest