HMG 150IU (Humog 150)

Valmistaja: Bharat serums

Tuotekoodi: 620

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 50,23€
Veroton: 50,23€

Ihmisen menopausaalinen gonadotropiini, joka tunnetaan myös nimellä "hMG", on hormonaalisesti aktiivinen lääke jota käytetään hedelmällisyyshäiriöiden hoidossa ja joka on hyvin samanlainen kuin hCG. Tämä lääke on seos gonadotropiineja. Menotropiinit valmistetaan uuttamalla postmenopausaalisten naisten virtsasta ja niitä käytetään kehonrakennuksessa steroidihoidon jälkeisessä palautumisessa. Kyseistä yhdistettä käytetään myös lääketieteessä follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) korvikkeena. HMG:stä on tullut laajalti käytettyä erittäin hyödyllisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Kehonrakennus ja hMG

Kaikki Prohormonit ja Anaboliset steroidit vähentävät kehon omaa luonnollista Testosteronin tuotantoa. Kehon luonnollisen testosteronituotannon palauttaminen on tärkein yksittäinen tehtävä prohormonieilla tai anabolisilla steroideilla toteutetun syklin jälkeen. Jos kehon luonnollista testosteronin tuotantoa ei palauteta nopeasti ja tehokkaasti, seurauksena on huomattavaa lihasten menetystä syklin jälkeen. Siksi kehonrakentajille ja urheilijoille on muodostunut käytännöksi käyttää steroidisyklin jälkeen tiettyä lääkeyhdistelmää, jolla palautetaan kehon luonnolinen testosteronituotanto ja suojellaan saavutettua massaa. Tämä jakso tunnetaan nimellä Syklin jälkeinen hoito, "Post Cycle Therapy" tai "PCT".

Yleensä käytetään selektiivistä estrogeenireseptorin modulaattoria, kuten Clomid tai Nolvadex ja joskus yhdessä aromataasi-inhibiittorin kanssa (jolla vähennetään kehossa kiertävää estrogeenin määrää). Kaikkien näiden lääkkeiden on kliinisesti osoitettu nostavan kehon testosteronitasoja. Usein PCT-hoito ei kuitenkaan yksinään riitä palauttamaan kehon testosteronin tuotantoa steroidisyklin jälkeen, esimerkiksi edistyneiden kehonrakentajien pitkissä sykleissä tai käytettäessä voimakkaasti tukahduttavia lääkkeitä (kuten Trenbolonia tai Nandrolonia). Steroidit toimivat käytännössä samalla tavalla kuin hormonaalinen ehkäisy. Clomidin, hCG:n ja hMG:n käyttö yhdessä tai erikseen on yleinen valinta steroidisyklin jälkeen, koska nämä gonadotropiinilääkkeet ovat yksi harvoista tehokkaista keinoista palauttaa tukahdutettua testosteronin tuotantoa kiveksissä.

Tietoa annostuksesta

Vaikka hMG on suhteellisen uusi tulokas steroidimarkkinoilla, liittyy sen käyttöön jo paljon väärinkäsityksiä, koska monet ihmiset erehtyvät käyttämään sitä alkuperäisen hedelmällisyyshoitoon tarkoitetun annostuksen mukaisesti. Monet kehonrakentajat käyttävät hMG:tä ja hCG:tä rinnakkain maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Tyypillinen annos hMG:tä on 75 IU joka toinen päivä. Jotkut kehonrakentajat haluavat jakaa annoksensa 37,5 IU per päivä. Vaikka hMG on pieni haittainen elimistölle ja sitä voidaan käyttää pitkiä aikoja, hMG-syklin keskimääräinen kesto on kolme viikkoa.

Parempien tulosten saavuttamiseksi AAS-syklien aikana, voidaan tätä yhdistettä käyttää 3 viikon jakso, jonka jälkeen pidetään tauko, jonka jälkeen palataan toiselle 3 viikon jaksolle. Koska tämä lääke sisältää sekä LH- että FSH-hormonia, joita molempia tarvitaan testosteronin tuotantoprosessin käynnistämiseen, vaikuttaa se erittäin tehokkaasti.

Sivuvaikutukset

HMG on käyttötarkoitukseensa nähden erittäin tehokasta ja yhdisteen lyhyiden käyttöjaksojen ansiosta sivuvaikutuksia ei yleensä esiinny. Mutta tästä huolimatta meidän on lueteltava kaikki tiedetyt sivuvaikutukset, joita syntyy enimmäkseen lääkkeen väärinkäytöstä.

Yleisiä sivuvaikutuksia ovat: pahoinvointi, oksentelu, nenän tukkoisuus, päänsärky, huimaus, pyörtyminen ja verenpaineen lasku. Näitä vaikutuksia on raportoitu pääasiassa lääkettä väärinkäytettäessä annostuksen tai käytön keston osalta. 

On hyvä huomioida, että jos lääkettä käytetään oikein ja suositusten mukaisesti, sen käytöstä ei pitäisi ilmaantua sivuvaikutuksia.

Aine
Aine Ihmisen Kasvuhormonin (HGH)
Paketti
Paketti 1 injektiopullo 150IU

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest