Vemox 250

Valmistaja: Zee Drugs

Tuotekoodi: 664

Saatavuus: Varastossa

Hinta: 9,23€
Veroton: 9,23€
Avainsanat: vemox 250, zee drugs, iho

Vemox on Zee Drugsin valmistama suun kautta käytettävä lääke nimeltä Amoksisilliini. Se toimitetaan 30 kapselin pakkauksessa, joista jokainen sisältää 250 mg ainetta. Amoksisilliini löydettiin vuonna 1958 ja otettiin lääketieteelliseen käyttöön vuonna 1972. Tämä lääke on penisilliinityyppinen antibiootti, jota käytetään monenlaisten bakteeri-infektioiden hoitoon. Se toimii estämällä soluseinän biosynteesiä, mikä johtaa bakteerien kuolemaan.

Lääkkeen käyttötarkoitukset

Amoksisilliinia voidaan käyttää bakteereihin liittyvien infektioiden hoitoon. Näitä ovat muun muassa välikorvatulehdus, kurkkutulehdus, keuhkokuume, ihotulehdukset ja virtsatietulehdukset. Sitä voidaan käyttää tulehduksellisen aknen hoitoon tappamalla sitä aiheuttavat bakteerit. Se on usein tehokas hoito akne vulgaris -tapauksissa, jotka reagoivat huonosti muihin antibiooteihin, kuten doksisykliiniin. Tätä antibioottia voivat lisäksi käyttää kehonrakentajat ja muut steroideja käyttävät urheilijat, jotka haluavat ottaa steroidit injektioina. Tämä johtuu amoksisilliinin kyvystä hoitaa pistoskohdan infektioita.

Miten Amoksisilliinia otetaan

Tämä suun kautta käytettävä lääke otetaan joko ilman ruokaa tai ruoan kanssa, 8 tai 12 tunnin välein. Annostuksen tulee kuitenkin perustua lääketieteelliseen tilaan ja hoitovasteeseen. Juo runsaasti nesteitä tämän lääkkeen käytön aikana varmistaaksesi sen tehon.

Aine
Aine Amoksisilliini
Paketti
Paketti 30 kapselia 250mg

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:

Best Seller
Latest