Koulutusohjelman

Kuinka monta kertaa viikossa kouluttaa?
13 Mar / 2017

Kuinka monta kertaa viikossa kouluttaa?

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Hits: 1025 Comment: 0

Nykyään on olemassa paljon kiistaa ympärillä monta kertaa viikossa kouluttaa kehonrakennus Suomessa. Esimerkiksi maailmankuulu Arnold Schwarzenegger kirjassaan "Encyclopedia of Bodybuilding" suosittelee kuntosalilla joka päivä, ja tunnettu asiantuntija kehonrakennus Mentzer "Supertrening" paperi väittää, että optimaalinen väli koulutusta tulisi olla 3-4 päivää. Kenelle luottaa?

Itse asiassa, jotta vaikutus koulutukseen oli paras, sinun täytyy noudattaa tarkasti treenaamiseen, sekä oppia "kuunnella" kehoasi.

Kuinka paljon levätä välillä vahvistetaan
13 Mar / 2017

Kuinka paljon levätä välillä vahvistetaan

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Hits: 1240 Comment: 0

Joten ystävät, tänään puhumme kuinka paljon sinun täytyy levätä välillä vahvistetaan. Jos mitä sanomme loput välillä vahvistetaan, jota tarvitaan kehonrakentajat - ihmisiä, jotka haluavat ensinnäkin, lihoa, ei väkisin. Vaikka esimerkkinä siitä, miten ei kouluttaa kehonrakentajat, ja käsitellä paurlifterskuyu lepoa, joka on suunniteltu lisäämään voimaa. Yleensä ystävät, artikkeli on erittäin mielenkiintoinen ja se on mahdollista, että voit puutteen korjaamiseksi tulosten ja vain räjäyttää lihaksia uuteen kasvuun! Siksi me luemme ja soveltaa kaiken käytännössä. Mennään!

Miten lihakset elävästi?
13 Mar / 2017

Miten lihakset elävästi?

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Hits: 2014 Comment: 0

Mikä voisi olla parempi kuin hyvä helpotus ", sanoi Andreas Munzer - kerralla hyvin tunnettu kehonrakentaja joka ansaitsi hänen maineensa, muuten johtuen hyvin pieni osa rasvaa kehossa. Ja hän oli oikeassa, koska se näyttää paljon parempi urheilija joiden lihaksia, lisäksi sen koosta ja myös löi prorisovannostyu? Itse asiassa helpotus - tämä on merkitys kehonrakennus Suomessa, ilman sitä ei olisi mahdollisuutta nähdä lihaksia, riippumatta siitä, kuinka suuria ne ovat. Tässä artikkelissa puhumme miten tehdä lihaksen elävästi, mitä harjoituksia tehdä ja mitä pitäisi tehdä noudattamaan ruokavaliota.

Se on harmillista, mutta nämä käsitteet kuin "massa" ja "helpotus" kehonrakennus vahvasti ristiriidassa keskenään. Todennäköisesti yksi vähemmän kokenut kehonrakentaja tietää, että lihaksen asetettu, voimme myös lisätä ja paksuus rasvan, ja työstää helpotus - pienentää meidän lihaksia. Kaikki tämä johtuu siitä, että työ massan mukana on suuri elintarvikkeiden kulutukseen ja avustustyöhön vastakkaiseen - pieni. Sieltä ja seuraukset - monia elintarvikkeita runsaasti kaloreita - se johtaa kertymistä rasvaa kehossa, ja sen puutteesta - tuhoamiseen lihaskudoksen joita käytetään energiaa koulutukseen.

Miten saada olkapäät laajemmin?
13 Mar / 2017

Miten saada olkapäät laajemmin?

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Hits: 1726 Comment: 0

Hei kaikille lukijoille. Aiheena tänään artikkeli on käytännön neuvoja tehdä olkapäät laajemmin. Kun olet lukenut tämän artikkelin, luultavasti jo radikaalisti muuttaa logiikan koulutusta oman deltoids. Seuraa vain sääntöjä ehdotettu alla, ja varmista, että se varmasti heijastuu kasvuun äänenvoimakkuutta hartiakaaren.

Perusperiaatteet kehonrakennus
13 Mar / 2017

Perusperiaatteet kehonrakennus

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Hits: 2550 Comment: 0

Tämä artikkeli esittelee perusperiaatteet kehonrakennus Suomessa, jotka ovat keskeinen perusta tämän kovaa urheilua. Kaikki nämä periaatteet sisältyvät koulutusjärjestelmän kuuluisan Joe Weider ja on hyötyä paitsi aloittelijoille, vaan myös kokeneemmille urheilijoille. Jopa tähti kehonrakennus, jolla on uskomaton kokemus tässä urheilussa, ajoittain yli avoimet kirjat ja palata alkuun. Tieto kaikki nämä perusasiat auttaa saavuttamaan halutut tulokset paljon nopeammin. Joten aloitetaan.

Näytetään 1 - 5 (5) (1 sivu(a))