Oxymetholone

Oxymetholone

Write By: admin Published In: Created Date: 2017-07-17 Hits: 4089 Comment: 0

Kuvaus:

Oksimetalonu ominaisuus nopea painon nousu sekä jyrkkä hypätä-tehoa. Tämä steroidi tuottaa erittäin hyvä täyte "Pumppu" harjoituksen aikana, joskus sisältö voi olla jopa kivuliasta, ja näyttää siltä, että iho on noin räjähtää.

Päärungon paino vastaanoton aikana oksimetalona lisättiin vuoksi viive nesteiden, joten terävä pää vastaanoton purkamisen steroidi.

Se väitti, että oksimetalon on erittäin myrkyllisiä maksassa, mutta todellisuudessa se on aivan erilainen. kuten monet uskovat, että se oksimetalon progestiinia - on harhaanjohtava, tämä steroidi on johdannainen DHT.

Oksimetalona annos säädetään yksilöllisesti, vastaanotto alkaa yleensä 50 mg päivässä, keskimääräinen annos 150-200mg, mutta on urheilijoita, jotka ylittävät annosta useita kertoja.

Piirteet

Oksimetalon pystyy nopeasti saamaan paljon painoa. Jopa 15 kiloa per kurssi. Kuitenkin kaikki eivät sitä on lihasmassaa. Anadrol vaikutus progesteronin ja estrogeenin reseptorit, ja aiheuttaa siten suuren vedenpidätyskyvyn. Sekä lisätään rasvan määrää kehossa. Se lisää kollageenin nivelissä ja nivelsiteet, mikä yhdessä joukko veden parantaa toimintaa koko tuki- ja liikuntaelimistön.

Pitää tuloksen, kirjoitetaan Anadrol, on äärimmäisen vaikeaa. Joskus palautus tapahtuu myös siinä tapauksessa, yksinkertaisen siirtymisen kevyempi farmpodderzhku. Puhumattakaan täydellisestä poistamisesta steroideja.

Annostukset

Anapolon saatavilla tabletteina, annos 50 mg.

Tyypillisesti käytetyt annokset 50-200 mg päivässä, jaettuna 2-3 annokseen (puoli-elämän 7-15 tuntia).

Yllättäen terapeuttinen annostus on paljon suurempi Anadrol urheilu ja on 1-5 mg kilogrammaa kohti kehon painoa päivässä! Kun seuraa tätä suositusta urheilija painaa 100 kg pitäisi saada enintään 500 mg anabolisia (10 tablettia!) Päivässä. Mutta monet eivät koskaan hyväksy edes vakavin "kemistit." On näyttöä siitä, että käytetään 300 mg tai enemmän / vrk, vesi kerääntyy paljon vähemmän lääkitys ja ilmenee vahvana rasvanpolttaja. Kuitenkin, tällaiset annokset tulisi käsitellä varoen, ja siellä on paljon sopivampi tuotteiden kuivaamiseksi.

Naiset myös pitäisi rajoittaa vastaanoton Anadrol 50 mg päivässä. Älä ylitä Kurssin kesto 8 viikkoa.

 

Haittavaikutuksia

Tärkein sivuvaikutus Anadrol - vahva nesteen kertyminen, ja näin ollen paineen kasvaessa. Myös usein ovat pobochki kuten vihamielisyyttä, ärtyneisyys (samanlainen PMS naisilla).

 Oksimetalon voi aiheuttaa ruokahaluttomuutta, ja jopa pahoinvointia. Kun vastaanotetaan tämä steroidi testosteronin tuotanto on voimakkaasti vaimennettu. Anadrol on edelleen ominaisuus vähentää solujen herkkyys insuliinille ja se ei ole suositeltavaa käyttää ihmisille alttius diabetekseen.

Et voi myöskään unohtaa, että oksimetalon 17 ja alkyloidut ja siten myrkyllisiä maksassa. Jos siis käytät Anadrol suurissa annoksina tai kurssin kestää kauemmin kuin 8 viikkoa, välttämättä vaatii erityistä hoitoa tukemaan maksan hyvässä kunnossa.

Yleensä verrataan Anadrol muiden lääkkeiden, on selvää, että hän on yksi heikoimmista huumeiden urheilussa, ja sen tehokkuus obuslovlenatolko suurina annoksina. Esimerkiksi, 150 mg päivittäin Anadrol anabolinen vaikutus (sarja kehon rasvattomaan massaan) ja myrkyllisyydestä maksalle suunnilleen yhtä me