Osta boldenone on Urheilu-karki.com

Osta boldenone on Urheilu-karki.com

Write By: admin Published In: Created Date: 2017-07-17 Hits: 2925 Comment: 0

Boldenone kuvaus

Boldenone (Boldenon), eli Boldever (Boldever), Boldedzhed (Boldeged), Ekvideks 200 (Equidex 200) Boldazhden (Boldagen) - anabolinen steroidi injektio tyyppi, joka on johdannainen testosteroni. Sen rakenne on hyvin samankaltainen kuin Dianabol, että kehitysprosessi suunniteltiin luoda sama Metaani, vain paljon parempi. Tuloksena on itsestään steroidi muiden laatujen kuin odotettiin.

Se koostuu molekyylin methandrostenolone, mutta sen rakenne ei ole 17 alfametilovaya ryhmä (jonka avulla voit ei vaikuta maksa, eli ei ole kielteisiä vaikutuksia sen). Jos ajatellaan kemiallinen koostumus, joka koostuu steroidi testosteronin molekyyli, jossa on sidos ensimmäisen kahden hiiliatomin. Tässä voima saa aktiivisen lääkeaineen, kuten testosteroni lausutaan anaboliset ominaisuudet, mutta vähensi merkitsevästi androgeenisten ominaisuuksia. Jo pitkään on ajateltu, että steroidi on tehoton, mutta ne ajat ovat menneet, ja boldenonia suosio kasvaa silmiemme edessä. Alustava primenenie- hänen eläinlääkäri. Ja niitä käytetään ehdottomasti kaikille eläimille mahdollisuuden lisätä ruokahalua ja rakentaa lihas. Mutta sai pian paikkansa painonnosto. Hän rakasti erityisesti kehonrakentajat. Boldenone voi lisätä lihasmassaa, ja se on parempi, mutta vaatii pitkät korot, koska kasvu on asteittaista. Myynti on muodossa Undecylenate - ilmaa, jolloin viipyä veressä jopa kuukauden (enimmäkseen muitakin muotoja). Äskettäin myyntiin kaksi uutta muotoja steroidien: boldenone asetaatti ja propionaatti Boldenone. Ominaisuudet ovat samat, mutta eroavat kesto. FarmSport tarjoutuu ostamaan Boldenone laatua edulliseen hintaan.

Steroidi profiili:

- kuvio testosteronia anabolisia 100%
- androgeeni komponentti testosteronia - 50%
- aromatization (muuntaminen estrogeeni) - merkityksetön
- eivät ole myrkyllisiä maksassa
- se toimii elimistössä korkeintaan 15 päivän
- löytyy 120 päivän kuluessa

Boldenona myönteisiä ominaisuuksia:

- sen avulla voit saada laadukasta lihasmassaa
- lisää voimaa ja kestävyyttä urheilija
- Edistää selkeämpi prorisovyvaniyu lihakset
- käytännössä ei säilytä vettä elimistöön
- lisää suuresti ruokahalu tarpeeksi verrattuna muihin anabolics
- joka on tärkeä: lääkeaineen antoa on kivuton (injektio)
- mahdollinen käyttö naisilla vähäisten sivuvaikutusten.

Tietenkin ottaen boldenone:

Boldenona vastaanotto voidaan suorittaa sekä "yksin" tai yhdessä muiden steroideja. Yleensä käyttää annos on 400 800 mg / viikko, uskotaan, että pienemmät annokset ovat tehottomia tai eivät tuo toivottua tulosta, kuitenkin, ja ei ennusta hyvin, ja voivat sellaisissa tapauksissa, lisäävät sivuvaikutuksia. Kurssi itsessään kestää vähintään kahdeksan viikkoa, ja sen päätyttyä, 14 päivän jälkeen, ovat alkaneet ryhtyä testosteroni vahvistimet (kuukauden) tai tamoksifeeni (20 mg / vrk, samassa kuussa) talteenottoon luonnollisen testosteronin. Myös, parempia tuloksia on suositeltavaa kuluttaa päivittäin nopeudella 3g proteiinia per 1 kg paino.

Yhdistetty kurssit:

Kuten edellä mainittiin, Boldenone voidaan yhdistää eri steroideja, riippuen siitä, mitä aiheuttaa haluat saada "tuotos". Kuivaamiseen kurssi sopii Oxandrolone, Stanozolol.

Lisätä lihasmassaa käyttää Testosteroni Enanthate, Trenbolonin.

Sivuvaikutukset Boldenona:

- vähäinen tukahduttaminen luonnon testosteronia.

Keskivaikeaa huumeen käytön sivuvaikutukset voivat olla käytännössä, johtuen alhaisesta muuntaminen estrogeenit. (Tämä tarjosi kurssi "yksin").

urheilu-karki.com toivottaa uudet voittoja ja suosittelee ostamaan Boldenone sitä verkkokaupastamme.