Kuvaus trenboloniasetaatti

Kuvaus trenboloniasetaatti

Write By: admin Published In: Created Date: 2017-07-17 Hits: 5837 Comment: 0

Trenbolone (trenboloni)) (tunnetaan myös nimellä trenboloniasetaatin (trenboloniasetaatti), trenboloniasetaatti Enanthate (Trenbolonin Enanthate), Parabolan (Parabolan), Tren) - pidetään yhtenä voimakkaimmista ruiskeena steroidit markkinoilla tällä hetkellä. Alun perin tuotettu eläinlääketieteelliseen käyttöön (lihasten massa) on myös lisääntynyt ruokahalu eläimillä. Kuitenkin hyvin nopeasti saavuttanut paikkansa "heavy" urheilua.

Trenbolonia (tunnettu myös nimillä Trenboloniasetaatti, Trenbolonienantaatti, Parabolan, Tren) pidetään yhtenä markkinoiden tehokkaimmista injektoitavista steroideista. Lääke kehitettiin alunperin eläinlääketieteen käyttöön (nautaeläinten lihasmassan kasvatukseen) sen kasvattaessa eläinten ruokahalua. Trenboloni saavutti kuitenkin nopeasti paikkansa “raskaiden” urheilulajien harrastajien keskuudessa.

Lääkkeen käyttö on erittäin laajaa useilla urheilun osa-alueilla ja sitä käytetään moniin eri tarkoituksiin. Tätä steroidia pidetään parhaana vaihtoehtona kun halutaan lisätä massaa ja voimaa valtavasti ja suhteellisen lyhyessä ajassa. Urheilijat käyttävät tätä anabolia usein kilpailuihin valmistautuessaan. Se tuo lisää tehoa, kiihdyttää rasvan palamista ja edistää laadukkaan ("kuivan") elastisen lihasmassan kehittymistä. Trenboloni sopii erinomaisesti kehonrakentajille ja voimanostajille (sen avulla urheilija pysyy tarvittaessa omassa painoluokassaan) lisätessään merkittävästi voimaa ja kestävyyttä. Se on 3-4 kertaa tehokkaampaa kuin testosteroni minkä lisäksi se ei muutu kehossa estrogeeniksi. Tämä on yksi niistä anabolisista steroideista jota voidaan hyvin käyttää “yksin” soolosyklissä, mutta joka voidaan myös yhdistää muihin steroideihin. Nykyään Trenbolonia ei käytetä puhtaassa muodossaan, mutta sillä on useita eri estereitä.Trenboloniasetaatin toiminta

Trenboloniasetaatin toiminta

Trenboloniasetaatti (Tren-A) on todennäköisesti kaikista suosituin Trenbolonisteroidi. Se tuli myyntiin 1980-luvulla kauppanimillä "Finapliks" ja "Finaject". Viime aikoihin asti sitä on kuitenkin käytetty yksinomaan eläinlääketieteessä. Trenbolonin asetaattiesteri vaikuttaa nopeasti ja puoliintumisajastaan johtuen vaatii tiheitä injektioita (50 mg vuorokaudessa), mutta keho palautuu siitä syklin jälkeen nopeammin kuin muiden estereiden kohdalla.

 

Parabolan

Parabolan tuotenimellä tunnetulla Trenboloniheksahydrobentsyylikarbonaatilla on pidempi vaikutusaika (jopa puolitoista viikkoa). Injektiot tehdään joko 7 tai 10 päivän välein 300 mg annostuksella.

 

Trenbolonienantaatti

Trenbolonienantaatilla (Tren-E) on samankaltaiset ominaisuudet ja annostus kuin edelliselläkin, mutta hieman lyhyempi vaikutusaika - max 7 päivää.

Tren Steroidien Profiili:

●       Testosteronin Anabolinen / Androgeeninen aktiivisuus - 500% / 500%

●       Muuntuu Estrogeeniksi

●       Kesto riippuu Trenbolonin esteristä, 1-2 ja 15 päivää

●       Havaittavissa 4 kuukauden ajan

 

Trenbolonin hyödyt: 

●       Lisää voimaa ja kestävyyttä

●       Parantaa lihasten laatua

●       Kasvattaa libidoa (ajan myötä)

●       Ei kerää nestettä kehoon

●       Rasvaa polttava vaikutus

●       Stimuloi kasvuhormonia

●       Vaaraton maksalle ja munuaisille

 

Trenbolonisykli

Trenboloni on loistava steroidi, joka “yksinään” antaa erinomaisia tuloksia lihasmassan kasvattamisessa, ilman että sitä tarvitsee yhdistää muihin lääkkeisiin. Se on kuitenkin erittäin voimakas steroidi, joten tiettyä annostusta ei suositella ylittämään:

Asetaatille - 50 mg per päivä

Parabolanille - 150-300 mg per viikko

Enantaatille - 300-350 mg per viikko

Testatakseen kehon sietokykyä Trenbolonille on parasta aloittaa pienimmällä annoksella. Jos koko jakson pituus ei ylitä kuutta viikkoa, lisätoimenpiteille ei synny tarvetta. Jos sykli kestää 6-8 viikkoa, tulee syklin toisesta viikosta alkaen ottaa gonadotropiinia 500 / 1000 IU 7 päivän välein kunnes syklin päättymisestä on kaksi viikkoa.

Syklin jälkeinen hoito (PCT): aloita 14 päivää viimeisen injektion jälkeen tai 3 päivää myöhemmin (jos käytetään Trenboloniasetaattia). Kehon luonnollisen testosteronituotannon palauttamiseksi käytetään testosteronin tehostajia (4 viikkoa syklin jälkeen).

Trenin mahdolliset yhdistelmät: 

Usein Trenbolonia käytetään “yksin” ja sillä saavutetaan loistavia tuloksia. Kun se yhdistetään muiden steroidien kanssa "kuivaussyklissä" käytetään Winstrolia, Stanotsololia tai Masteronia. Ammattiurheilijat yhdistäv

ät massan kasvattamiseksi Trenbolonin Testosteronin tai Nandrolonin kanssa.

Sivuvaikutukset:

●       Unettomuus

●       Ärtyneisyys

●       Aggressio

●       Matala libido

Oikeaa annostusta ei suositella ylittämään, mikä auttaa vähentämään sivuvaikutuksia. Urheilu-karki.com verkkokaupassa on myynnissä kaikkia näitä Trenbolonin estereitä ja pystyt ostamaan niitä edulliseen hintaan.