Miten lihakset elävästi?

Miten lihakset elävästi?

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Created Date: 2017-03-13 Hits: 2013 Comment: 0

Mikä voisi olla parempi kuin hyvä helpotus ", sanoi Andreas Munzer - kerralla hyvin tunnettu kehonrakentaja joka ansaitsi hänen maineensa, muuten johtuen hyvin pieni osa rasvaa kehossa. Ja hän oli oikeassa, koska se näyttää paljon parempi urheilija joiden lihaksia, lisäksi sen koosta ja myös löi prorisovannostyu? Itse asiassa helpotus - tämä on merkitys kehonrakennus Suomessa, ilman sitä ei olisi mahdollisuutta nähdä lihaksia, riippumatta siitä, kuinka suuria ne ovat. Tässä artikkelissa puhumme miten tehdä lihaksen elävästi, mitä harjoituksia tehdä ja mitä pitäisi tehdä noudattamaan ruokavaliota.

Se on harmillista, mutta nämä käsitteet kuin "massa" ja "helpotus" kehonrakennus vahvasti ristiriidassa keskenään. Todennäköisesti yksi vähemmän kokenut kehonrakentaja tietää, että lihaksen asetettu, voimme myös lisätä ja paksuus rasvan, ja työstää helpotus - pienentää meidän lihaksia. Kaikki tämä johtuu siitä, että työ massan mukana on suuri elintarvikkeiden kulutukseen ja avustustyöhön vastakkaiseen - pieni. Sieltä ja seuraukset - monia elintarvikkeita runsaasti kaloreita - se johtaa kertymistä rasvaa kehossa, ja sen puutteesta - tuhoamiseen lihaskudoksen joita käytetään energiaa koulutukseen.

Klassinen tapa tehdä lihasten elävästi


Yleensä noidankehä kääntyy, mutta silti voit ratkaista tämän ongelman jakamalla koulutus sykli kaksi määräaikaa eri näkökulmista. Ensimmäinen aika koulutus on perus, jonka tavoitteena on lisätä lihasten volyymiä, vaikka hän on mukana kasvun rasvakerros. Ja toisen jakson, niin sanotusti, predsorevnovatelny, keskittyy rasvaa sgonki. Tämä liitetään lihaksen menetys, mutta tämä täytyy laittaa ylös ja ota se väistämätön tosiasia.

Jopa viime aikoina, menetelmä erottaa koulutus sykli on todellinen hi-tech kehonrakennus, koska kehonrakentajat ennen yrittää ratkaista ongelman massojen ja helpotus sisällä vain yhden koulutuksen aikana. Kuitenkin jopa jako koulutuksen syklin ajanjaksoina aiheuttaa kasan lisäongelmia. Katsotaan miksi.

Monimutkainen Toisen jakson harjoituksen (työ helpotus) on tehty siten, että se niin energiaintensiivinen. Olennaista on työskennellä pieniä painoja, mutta suuri määrä asetetaan ja toistoja. Kyllä, epäilemättä, se on oma logiikka, fysiologisesti kohtuullinen, mutta tämän menetelmän käytöstä voi antaa 100 prosenttia tae onnistumiselle. Lähtökohtana tässä on tämä: kesto klassisen koulutuksen maasto on 2 2,5 tuntia, ja se on uuvuttavaa merkki. Ei jokainen urheilija kestää nämä kuormat ja nopeasti heikentävistä psyko-fysiologisia resurssi. Tämän seurauksena voi olla romahdus lihasmassaa ja hyökkäykseen syvä ylikuntotilan varsinkin kun otetaan huomioon, että kompleksi tehdään rankan vertailuajankohtaan. Siksi päätät - ottaa riski tai parempi lukea ja oppia parempia tapoja tehdä lihas selvimmin.

 

Tehokkaita menetelmiä työskentelee helpotusta Suomessa


Tähän mennessä hyvin harvat ihmiset kävelemässä polkua kuvattu edellä. Kävi ilmi, että koulutuksen lisäämiseen intensiteettiä, ei tarvitse muuttaa radikaalisti omat harjoitukset ja tahtiin itse mnogopovtornymi sarjaa. Kaikki on paljon helpompaa - vain vähitellen vähentää kalori päivän ruokavalion!

Lähtökohtana tämä tekniikka on yksinkertainen ja selvä: et liioittele koulutukseen, mutta siitä huolimatta niiden energiankulutus kasvaa puutteen takia kaloreita. Siten keho ei ole muuta vaihtoehtoa kuin turvautua "uunissa" varmuusvarastojensa energiaa - rasvat.

Kerros rasvaa harjoitus tulee vähemmän ja vähemmän. Muutaman viikon se käytännössä ei jää jälkeäkään. Lihakset helpotus ja erottuvat selvästi, ikään kuin anatominen näyttelyitä. Kuitenkin kohtalo ammatillisen kehonrakentajat, tämä loistava hetki kestää enintään 1-2 päivää. Ja tehtävä jokainen kehonrakentaja on muodostaa tämä huippu osui täsmälleen päivänä kilpailun.

Jokainen tällä planeetalla on inertia ja sisäinen biokemiallisia reaktioita kehossamme eivät ole poikkeus. Niiden ominaisuudet ovat hyvin vaikea muuttaa ja siirtyä paikasta, onko juna ne vastustavat alkuun liikkeen ja ylinopeus on myös vaikea periksi pysähtynyt. Yritetään säästää ns nälkään, elimistö polttaa tulipesässä aineenvaihduntaa enemmän ja enemmän rasvaa. Samalla se nostaa palamisnopeus itse. Fat vähitellen vetäytyä olkapäät, vatsa, käsivarret, selkä, reidet, pakarat, kasvot, vasikka lihakset .... Odota, sanot, koska jopa ennen kilpailun seitsemän päivää! Mutta juna ei pysähdy ...

Valmiit rasvoja, keho alkaa tehdä kaikkein epämiellyttävä asia painatus - tulisessa pätsissä aineenvaihduntaa, hän heittää viimeinen ja tehokkain varanto biokemiallisten energia - proteiinimolekyylien meidän lihaksia. Ja seurauksena lihaksen "painoa" ja tilavuutta pienennettiin. Voit katsoa peiliin ja ovat järkyttyneitä siitä, että tulos kovalla kuukauden työn painosta katoavat silmiesi edessä.

Tilanne voi olla ja palaute - liian hidas rasva-aineenvaihduntaa ja kiristää haluttuun tulokseen aikaan syöttämällä kilpailutilanne et saa hyvässä kunnossa. Viikon kuluttua kilpailun, kehon johtuu inertia tuo rasvakudoksen kehon piikin muotoa, joka on niin tarvitaan 7 päivää sitten.

Nämä ongelmat monet kehonrakentajat ja yrittää ratkaista ne, sinun täytyy suorittaa useita toimenpiteitä, joilla pyritään säilyttämiseen lihasten volyymiä ja rasvakudoksen samanaikaisesti. Voit tehdä tämän, yrittää tehdä työtä avustustyötä vastaava paino. Ja vaikka se on aivan päinvastainen suunta koulutus, mutta yhdistää molemmat vielä mahdollista.

Aerobic - ratkaisu kaikkiin ongelmiin!


Tässä auttaa kehonrakentajat voivat tulla aerobictunteja. Tiedetään, että tällaisia ​​harjoituksia kuten lenkkeily, uinti, pyöräily, jne., Johtavat samaan päämäärään, joka on tarpeen urheilija käynnissä helpotus - menetys ihonalaisen rasvan. Kuitenkin ennen kuin sisällyttää aerobista toimintaa oman koulutusohjelman, sinun täytyy tietää, miten tehdä se kunnolla, muuten mitään mutta menettää lihas yhdessä rasvaa, et saa.

Joten, nyt siirryn tärkein osa artikkelin ja pitävät tekniikka vallan joissa yhdistetään aerobinen. Sen perusta Peruskysymysten tosiasia ihmisen fysiologian - kykyä sopeutua. Tämä voidaan nähdä samaa työtä painosta: vaikutuksen alaisena voiman kuorman, joka on todellinen jännitys lihaksissa, se alkaa lisätä sen määrää. Ja kunkin tulevan harjoitus, lihas parantaa sen kykyä sopeutua tähän kuormituksen. Tarkkuus ja dynaaminen vaste lisääntyy. Näin voimme sanoa, että lihas sopeutuu sopeutua.

Hyvä esimerkki edellä on urheilija, joka riittävän pitkän ajan laskenut kehonrakennus. Non-kurssi aikaa se menettää joitakin osa niiden lihasten volyymiä. Mutta! Tarvitsee vain käynnistää sen uudelleen, mennä kuntosalille, hän vain palauttaa sen entiseen muotoon kahden viikon kuluttua. Ja kaikki tämä on seurausta lihaksen muistin, joka kerran opittu ja sovitettu vastaamaan kuorman samalla tavalla.

Toinen esimerkki voi palvella, ja aivomme tutkimuksessa vieraiden kielten. Jos kysyt tulkeille, mitä kieltä he saivat kevyempiä - Englanti, Saksa, Ranska, tai jopa mitään, kaikki yhtenä vastaus - viimeinen. Joka on, esimerkiksi, annettiin kolmasosa kevyempi kuin toinen ja neljäs - kevyempi kuin kolmas jne Syynä on se, että aivot on oppinut oppia.

Joten, mitä tämä täytyy tehdä aerobic?, - Kysyt? Suorimmin - aerobic, myös täytyy oppia ja antaa kehon sopeutua tällaista stressiä.

Kuten ehkä tiedätte, tärkein energialähteet kehossamme - se on hiilihydraatteja, jotka ovat lihasten ja maksan glykogeenin, proteiinimolekyylien meidän lihaskudosta sekä rasvaa. Ja mitä se ei olisi taakka, tai aerobinen teho, ensimmäinen asia on tärkein toimittajat energian hiilihydraatteja teko, ja sitten, kun niiden varannot loppuvat, kehon vie rasvaa.

Tavallisesti keho toimii hiilihydraatteja ensimmäisten 20-25 minuutin harjoittelua ja kytkeytyy sitten rasvaa energialähde. Kuitenkin spesifisyys energian varantojen aerobinen ja vahvuus koulutus on hyvin erilainen. Luokissa painoilla vaativat suhteellisen pieniä energiankulutusta rasvaa, juostessa päinvastoin - melko suuri.

 

Katastrofaalinen Virhe! Älä tee sitä koskaan!


Iso virhe on suorittaa aerobinen liikunta aikoja suurella teholla. Running tietyn etäisyyden nopeudesta ja huohottaen lopussa reitin, monet urheilijat uskovat, että se antoi todella hyvän tuloksen. Jumala, mikä harhaa ....

Ensimmäisessä niin korkean intensiteetin ajojen kesti paljon vähemmän kuin 25 minuuttia. Tämä tarkoittaa, että rasvan menetys on minimaalinen. Toiseksi määrä käynnissä työtä samalla periaatteella hiilihydraattiaineenvaihdunnan, jotka toimivat painoilla! Täten seurauksena yhdistelmän korkean voimaharjoittelun ja aerobinen liikunta, kuormitus saavuttaa kriittisen tason ja aiheuttaa ylirasituksen.

Toinen virhe odottaa välittömiä tuloksia aerobic. Ajamisen jälkeen viikon, toinen erityinen vaikutus et huomaa, ja se on loogista. Onhan jotta kehon aineenvaihduntaa debugged reaktiona tällaista stressiä, se tarvitsee noin kuusi viikkoa. Sen jälkeen useita kymmeniä biokemiallisten prosessien vastaavan rasvanpolttoa, toimii synkronoituna ja sopusoinnussa kokonaisuutena. Tehokkuus luonnollisesti kasvaa useita kertoja. Myös kehon reaktio aerobic paranee ja hän vaihtaa hiilihydraatti rasvaa käytetyn energian - noin 10-15 minuuttia liikuntaa.

Joten yhteenveto edellä:

  • Korkean intensiteetin aerobista liikuntaa eivät ole tehokkaita!
  • Aerobista toimintaa olisi jatkettava (40-60 minuuttia)
  • Aerobic on opittava! Training Hyötysuhteen jälkeen 6-7 viikkoa koulutusta (kuusi viikkoa)

Paras aika aerobic


 

Jotta lihakset elävästi on opittava yhdistämään voimaharjoittelun kanssa aerobinen ja aerobic tietää milloin tuo parhaat tulokset. Se syntyy, kun elimistön glykogeenivarastojen ovat vähimmäistaso ja eivät ole vielä ehtinyt tehdä ylös. Tällöin keho alkaa välittömästi vetää energiaa rasvasta.

  1. Välittömästi sen jälkeen voimaharjoittelua.  Glykogeenivarastot vähenevät jälkeen raskaan perus harjoituksia. Ja sisäinen viestintä on jo perustettu lavalla rasva-aineenvaihdunnassa. Joten lenkkeily ajaksi 40 minuutin kuluttua voimaharjoittelun polttaa vain rasvaa varastoi energiaa sijaan hiilihydraatteja.
  2. Välittömästi sen jälkeen nukkuminen.  Heti kun heräät ja ei ole ollut aamiaista, elimistö on lievä kehitysvammaisuus. Tässä tilassa tahansa fyysinen kuormitus aiheuttaa virrankulutusta huomattavasti suurempi määrä kuin normaalisti. Siten rasva-aineenvaihdunta on nopeampaa.
  3. Töiden jälkeen. Jos työ liittyy henkistä toimintaa, se on yleensä lopussa päivän oman glykogeenivarastot ovat lähes loppuun. Tämä johtuu siitä, että henkistä toimintaa, kuten energia, sekä raskasta harjoitusta kuluttaa pääasiassa hiilihydraatteja. Luonnollisesti, jos niin antaa kehon aerobinen liikunta, se alkaa polttaa rasvaa melkein heti se alkoi.