Vaikutusmekanismi Steroideja

Vaikutusmekanismi Steroideja

Write By: admin Published In: Steroidit kehonrakennus Created Date: 2017-01-09 Hits: 1384 Comment: 0

Jokainen tietää, että voidakseen lisätä kehon rasvattomaan massaan, parantaa koulutus yksin ei riitä, niin urheilijat joutuvat turvautumaan näitä lääkkeitä, kuten steroideja. Tärkein asia muistaa on, että haluttu vaikutus vain tuo joukko toimia: koulutusta, steroideja, ravitsemus.

Miten steroideja työtä meidän elin? Mikä on niiden vaikutusmekanismi?

Niin, steroidi siirtyy verenkiertoon ja sen molekyylit levitä koko kehoon. Siellä he reagoivat solujen kanssa luustolihasten, talirauhasten, hiukset pussit, sekä tiettyihin aivojen alueilla ja umpieritysrauhaset. Anaboliset steroidit voivat läpäistä solukalvon, joka koostuu rasvaa. Solujen sisällä steroideja vuorovaikutuksessa androgeenireseptoreita tumaan ja sytoplasmaan.

Androgeenireseptoreita lähettää signaalin sisällä solun tumassa, seurauksena, muutoksia geenien ilmentymistä. Toisin sanoen, aktivoi prosesseja, jotka lähettävät signaaleja muita solun osia. Seurauksena, stimuloi synteesi kaikki tyyppisiä nukleiinihappoja, ja alkavat muodostaa uusia proteiini-molekyylejä.

Lihasten kasvu steroideja ovat seuraavat:

• nopeutettu proteiinisynteesiä
• elpyminen vaatii vähemmän aikaa
• vähentää vaikutus catabolic hormoneja
• eriyttäminen soluja on siirtynyt suuntaan lihasten, mikä vähentää muodostumista rasvaa soluja
• nopeuttaa metabolisia reaktioita, mikä johtaa jakautuminen rasva.

Vaikutusmekanismi steroideja

Kun teet kehonrakennus käyttää synteettistä testosteronia (steroidi). Se on miesten seksuaalisen hormoni, joka on syntetisoidaan elimistössä, mutta urheilijoille tämä ei riitä, niin otetaan se edelleen. Tämä kasvuhormonia.

Naiset käyttävät miesten testosteroni saattaa aiheuttaa jonkin verran ongelmia – lisätä hiusten kasvua, epäonnistuminen kuukautiskierron ja muiden hormonaalisia häiriöitä. Siksi naisten kehonrakennus, ennen kuin käytät steroideja, se on parempi ottaa yhteys lääkäriin.

Työ steroideja mukaan seuraavan kaavion: kun lihaskudoksen hajoamista (kataboliaa), muodostumista uuden (anaboliaa). Jos sinulla ei turvautua steroidit, tämä prosessi ei ota muutoksia kehon ja kumpikaan tappio eikä painonnousu ei ole erityisen huomattava. Mutta taso kasvuhormonin (testosteroni) vaikuttaa määrä muodostuu uusia lihassoluja, joka on, lisää lihasmassaa.

Siksi, jos aika elpyminen lihaskudoksen on vähennetty, koulutus voi olla vahvistettu ja raskas, mikä edelleen lisää kasvua lihaksia. Joten, jos Olet päättänyt hinnalla millä hyvänsä rakentaa vakavia lihasmassaa ilman steroideja ei ole tarpeeksi!