Toimitustiedot

Kuinka tuotteet toimitetaan?

Onnistuneen maksun jälkeen keräämme tilauksesi ja lähetämme sen sekä seurantakoodisi sinulle 2-5 arkipäivän kuluessa. Käyttämämme lähetyksen seuranta vaatii allekirjoituksesi lähetystä vastaanotettaessa.

 

Kuinka toimitatte suuret/massatilaukset?

Jos tilaus on liian suuri mahtuakseen pieneen tai keskikokoiseen pakettiin, jaamme tilauksen huolellisesti tarvittavaan määrään pienempiä lähetyksiä. Riippumatta siitä, miten suuri tilaus on, lupaamme noudattaa saman tason harkintaa ja varovaisuutta pakkaamisessa kuin pienemmissäkin tilauksissa. Ja riippumatta tilauksen koosta, toimitusmaksu tarvitsee maksaa vain kerran.

 

Onko tuotteita mahdollista tilata Puolustusvoimien rakennuksiin tai postilaatikoihin?

Valitettavasti emme toimita osoitteisiin jotka sijaitsevat Puolustusvoimien hallinnoimissa rakennuksissa tai postilaatikoissa. Jos asut pysyvästi Puolustusvoimien hallinnoimalla alueella, käytäthän tilauksessa muuta tilaus- ja laskutusosoitetta. Näin toimimalla todennäköisyydet lähetyksen onnistuneelle toimittamiselle ovat paljon suuremmat.

 

Kuinka kauan toimituksessa kestää?

Arvioidut toimitusaikamme Suomeen on n. 5-17 arkipäivää, riippuen sijainnistasi.

 

Voiko toimitus viivästyä?

Toimitusaika riippuu useista tekijöistä, kuten postinkulun toimivuudesta, tullauksesta sekä kansainvälisestä lähetysliikenteestä, minkä takia voimme antaa ainoastaan statistiikkaan ja tilastoihin perustuvan arvion tilauksen toimitusajankohdasta.

Lentopostilla lähetetyistä tilauksista 80-85% saapuu perille 10 arkipäivän kuluessa ja 15-20% tilauksista saapuu perille 10-15 arkipäivän kuluessa tilaamisesta - tämän kertoessa pikemminkin postinkulun epäjohdonmukaisuuksista kuin palvelustamme. Tullaus, sekä lähetyksen lähtö- että kohdemaassa, on merkittävin lähetysten etenemistä hidastavista tekijöistä ja se on myös yleisin syy seurantakoodin toimimattomuudelle.

 

Onko allekirjoitus tarpeellinen lähetystä vastaanotettaessa, ja jos on, miksi?

Kyllä, lähetystapamme vaatii kuittausta paketin saapuessa. Sen avulla voimme selvittää epäselvät tapaukset tai huijausyritykset, esimerkiksi jos tilaaja olisi jo vastaanottanut lähetyksensä, mutta väittäisi päinvastaista. Onnistumisprosenttimme on 99% tällaisissa riita-asioissa, koska pystymme toimittamaan asiakkaan ja meidän välisen viestienvaihdon, tilauksen tarkat tiedot, valokuvat paketoidusta tilauksesta sekä kuljetuspalvelun todistuksen tilauksen onnistuneesta toimituksesta.

 

Mistä tilaukset lähetetään?

Järjestämme kuljetuksia monesta eri maasta Euroopassa sekä Aasiassa. Emme paina yrityksemme nimeä pakkauksiin ja tilaukset lähetetään eri sijainneista, jolla varmistamme parhaat mahdollisuudet onnistuneeseen toimitukseen.

 

Mitä tapahtuu jos tilaukseni takavarikoidaan?

Onnistusprosenttimme toimituksissa Eurooppaan on 99%. Epätodennäköisessä tapauksessa, jossa lähetys päätyy takavarikkoon, uudelleenlähetämme tilauksen ilmaiseksi tai hyvitämme tilauksen seuraavassa tilauksessa verkkokaupastamme. Tähän vaaditaan ainoastaan sähköpostilla toimitettu Postitoimiston tai Tullin virallinen todistus toimituksen estymisestä, jonka jälkeen voimme järjestää uuden lähetyksen kolmen arkipäivän kuluessa.

 

Miten voin ottaa yhteyttä kysyäkseni tilauksen toimituksesta?

Tarjoamme palvelujamme vain verkon välityksellä ja kaikki tiedustelut myyntiosastollemme hoituvat verkkosivujemme Ota Yhteyttä sivun kautta.