Ehdot ja edellytykset

Käyttöehdot
En ole poliisi enkä sidoksissa lainvalvontaviranomaisiin, virkamiehiin tai virastoon. En anna käyttää tämän sivuston tietoja sivustoa, sen tytäryhtiöitä tai henkilökuntaa vastaan millään kuviteltavissa olevalla tavalla. Pidättäydyn omalla toiminnallani aiheuttamasta harmia tai vaaraa sivuston operaattoreille.Tiedän ja ymmärrän kotimaani lait ja määräykset reseptilääkkeiden suhteen, ja en tilaa tuotteita joihin minulla ei ole vaadittavaa reseptiä. Olen iältäni vähintään 18-vuotias.

Tavaroiden toimitus
Tavarat toimitetaan kirjattuna säännöllisesti lentopostina, ja ne on allekirjoitettava saavuttaessa. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tavarat eivät ole saapuneet ajoissa, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla yhteydenottoon mukaan tilausnumerosi. Jos et muista tilausnumeroa, ilmoita nimesi, toimitusosoite ja arvioitu päivämäärä mainitussa järjestyksessä. Teemme siten kaikkemme tilauksesi jäljittämisessä ja perillä saattamisessa.

Toimitusaika
Keskimääräinen toimitusaika on 3-10 päivää. Joissakin harvinaisissa tapauksissa sinun paketteja voi viivästyä toimitusprosessissa. Jos näin käy, niin ota meihin yhteyttä, jotta voimme yrittää seurata pakettien tilannetta. Jos et ole saanut pakettia 30 päivän kuluessa annamme sinulle lisäohjeita

Rahtitiedot
Kaikki tilaukset toimitetaan 1-5 päivää luottokorttimaksun vahvistuksen jälkeen, lukuun ottamatta viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Siinä tapauksessa, että tilauksesi on jaettu kahteen tai useampaan pakettiin, toimitetaan nämä paketit eri päivinä. Koska nämä paketit toimitetaan eri päivinä, on olemassa mahdollisuus, että niiden saapumisessa voi olla muutaman päivän väli. Jotta voidaan välttää petokset ja suojella arvokkaita asiakkaita, me lähetämme kaikki tilaukset luotettavasti lentorahdissa.

Tilauksen peruutus
Jos haluat perua tilauksen, voit tehdä sen 12 tunnin kuluessa maksun jälkeen. Sinun täytyy lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tilauksen peruutus edellyttää, että sisällytät viestiisi nimesi ja toimitusosoitteesi. Muuten tilauksesi täytetään ja veloitetaan normaalilla käytännöllä.

Maksaminen
Voidaksesi maksaa voit käyttää maailmanlaajuisesti hyväksyttyjä luottokortteja. Yrityksellämme ei ole pääsyä luottokorttitietoihisi. Kun tilauksesi on valmis ja olet valmis maksamaan, siirretään sinut automaattisesti SSL-suojatun (128-bittinen), serverin kautta suorittamaan maksu. Luottokorttimaksut käsitellään ja hyväksytään välittömästi suojatulla palvelimella.

Salassapitosopimus
Kaikki henkilökohtaiset tiedot koskien urheilu-karki.com web-sivustoa on käsiteltävä Euroopan unionin lainsäädäntöä Urheilu-karki.comin asiakkaiden tietoja ei voida paljastaa edes, kun virallisen pyynnön ovat esittäneet ulkomaalaiset viranomaiset.

Ristiriitatilanteet & Palautus
Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivän sisällä ja et ole saanut viranomaisyhteydenottoa, älä kerro meille. Annamme sinulle lisäohjeita. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että asiakkaan vastaanottama paketti on viallinen tai virheellinen, yhtiö korvaa sen välittömästi palautuksen saapuessa. Jos tämä on mahdotonta, me annamme täyden hyvityksen ostohinnasta. Jos tavarat on takavarikoinut Tulli ja tai verottaja, emme pysty uudelleen lähettämään tilaustasi ilman ennen kun olet skannannut kirjeet ja paperit prosessia koskien ja lähettänyt ne meille osoitteeseen

Kansainväliset ja kansalliset lait
On sinun vastuullasi selvittää, onko verkkokaupastamme saatavia lääkkeitä kielletty paikallisten lakien mukaan.