Kuvaus trenboloniasetaatti
17 Jul / 2017

Kuvaus trenboloniasetaatti

Write By: admin Published In: Hits: 2918 Comment: 0

Trenbolone (trenboloni)) (tunnetaan myös nimellä trenboloniasetaatin (trenboloniasetaatti), trenboloniasetaatti Enanthate (Trenbolonin Enanthate), Parabolan (Parabolan), Tren) - pidetään yhtenä voimakkaimmista ruiskeena steroidit markkinoilla tällä hetkellä. Alun perin tuotettu eläinlääketieteelliseen käyttöön (lihasten massa) on myös lisääntynyt ruokahalu eläimillä. Kuitenkin hyvin nopeasti saavuttanut paikkansa "heavy" urheilua.

Osta boldenone on Urheilu-karki.com
17 Jul / 2017

Osta boldenone on Urheilu-karki.com

Write By: admin Published In: Hits: 1773 Comment: 0

Boldenone kuvaus

Boldenone (Boldenon), eli Boldever (Boldever), Boldedzhed (Boldeged), Ekvideks 200 (Equidex 200) Boldazhden (Boldagen) - anabolinen steroidi injektio tyyppi, joka on johdannainen testosteroni. Sen rakenne on hyvin samankaltainen kuin Dianabol, että kehitysprosessi suunniteltiin luoda sama Metaani, vain paljon parempi. Tuloksena on itsestään steroidi muiden laatujen kuin odotettiin.

Oxymetholone
17 Jul / 2017

Oxymetholone

Write By: admin Published In: Hits: 2415 Comment: 0

Kuvaus:

Oksimetalonu ominaisuus nopea painon nousu sekä jyrkkä hypätä-tehoa. Tämä steroidi tuottaa erittäin hyvä täyte "Pumppu" harjoituksen aikana, joskus sisältö voi olla jopa kivuliasta, ja näyttää siltä, että iho on noin räjähtää.

Näytetään 1 - 3 (3) (1 sivu(a))