Kuvaus trenboloniasetaatti

Kuvaus trenboloniasetaatti

Write By: admin Published In: Created Date: 2017-07-17 Hits: 3809 Comment: 0

Trenbolone (trenboloni)) (tunnetaan myös nimellä trenboloniasetaatin (trenboloniasetaatti), trenboloniasetaatti Enanthate (Trenbolonin Enanthate), Parabolan (Parabolan), Tren) - pidetään yhtenä voimakkaimmista ruiskeena steroidit markkinoilla tällä hetkellä. Alun perin tuotettu eläinlääketieteelliseen käyttöön (lihasten massa) on myös lisääntynyt ruokahalu eläimillä. Kuitenkin hyvin nopeasti saavuttanut paikkansa "heavy" urheilua.

Se on hyvin suosittu ja sitä käytetään monissa lajeissa, ja sitä käytetään eri tarkoituksiin. Tämä steroidi pidetään paras valmiste lisätä painoa ja kolosalnye lujuuden lisäämiseksi suhteellisen lyhyessä ajassa. Tämä anabolisia käytetään usein urheilijoita valmistautuu kilpailuihin. Se ei vain lisää tehoa ajoittain, mutta vaikuttaa myös rasvaa tappio ja edistää laadun parantamiseen ( "kuiva") elastinen lihas. Suuri kehonrakentajat, Powerlifters (on huomattava, että se mahdollistaa urheilija pysyä hänen painoluokan (tarvittaessa), mutta merkittävästi lisätä voimaa ja kestävyyttä sekä antaa urheilija tunteen peretrenerovannosti. Lisäksi se ei ole muunnettu estrogeenia, joten se ei viivytä nesteen elimistössä. se on kuitenkin vahvin androgeeni steroideja, on 3-4 kertaa voimakkaampi kuin testosteroni. Tämä on yksi niistä anabolisia steroideja, joita voidaan hyvin käyttää "yksin", voidaan yhdistää muihin steroideja sinun täytyy oikein rakenteeseen Yat tietenkin välttämiseksi vakavia sivuvaikutuksia. Näet erilaisia ​​osta Kitka verkkokaupassamme urheilu-karki.com. Meidän aikanamme ei käytetä sen puhtaassa muodossa, mutta sillä on useita estereitä josta keskustellaan.

Trenboloniasetaatin toiminta

Trenboloniasetaatin (alias Tren-A) - luultavasti suosituin steroidi. Vapauta se alkoi 1980-luvulla kauppanimillä "Finapliks" (finaplix) ja "Finaject" (Finaject). Kuitenkin kunnes hän äskettäin yksinomaan eläinlääkinnällisiin tarkoituksiin. In 1987godu "Finaject" vedettiin pois markkinoilta, mutta "Finapliks" od poistetaan niin por.Iz esterit trenboloniasetaatin on nopea toiminta ja puoli-elämän kuin do velvoittaa toistuvia injektioita (päivittäin annoksella 50 mg)), kuitenkin, ja kehon jälkeen hän on toipumassa nopeammin kuin muualla estereitä.

Trenboloniasetaatti tsiklogeksilmetilkarbonat (tai Hexahydrobenzylcarbonate) tuotenimellä "Parabolan" - on pitempi toiminta (jopa puolitoista viikkoa). Injektiot olivat joko kerran 7 päivä tai kerran joka 10 päivä annoksena, joka on 300 mg.

Trenbolone Enanthate kontrasti

Trenbolone Enanthate (alias Tren-E) on samanlainen ominaisuuksia ja annokset edellisestä, mutta hieman pienempi kuin kesto-to 10 päivä.

Tren steroidi profiili:

 • anaboliset / androgeeninen aktiivisuus testosteronin - 500% / 500%
 • muunnetaan estrogeenia
 • kesto riippuu Trenbolona- esteri 1-2 ja 15 päivä.
 • havaitaan 4kuukausi.

Plussat Trenbolone:

 • Lisää voimaa ja kestävyyttä
 • lisäävät laatua lihasmassaa (jopa kymmenen kg)
 • lisää libidoa (ajallisesti hoitokuuri)
 • ei säilytä nestettä elimistöön
 • sillä on rasvaa polttava vaikutus
 • stimuloi kasvuhormonin
 • ei myrkyllisiä maksassa ja munuaisissa

Tietenkin ottaen Parabolan:

Trenbolone- suuri steroidi, joka antaa erinomaiset tulokset tietenkin "yksin" lisätä lihasmassaa ilman tarvetta yhdistää se muiden lääkkeiden kanssa. Se on kuitenkin erittäin voimakas steroidi, ja siksi sitä ei suositella ylittää tiettyä Annostus: asetaatti- on 50 mg päivässä enantata- 300-350mg viikossa. Testata toleranssi Tren parempi aloittaa vähintään annos. Jos koko aikana enintään kuusi viikkoa, ylimääräinen valmisteita ei tarvitse; Jos 6-8 viikkoa, sitten toisella viikolla annetaan gonadotropiinia (500 / 1000ME 7 päivän välein) ja lopeta se kahden viikon kuluttua kurssin hallinnon. Edelleen jälkikäsittelyjärjestelmässä tapahtuu Therapy: alkaa 14 päivän kuluttua viimeisen injektion tai 3 päivää myöhemmin (jos käytössä trenboloniasetaatti). Jotta voidaan palauttaa testosteronin tuotantoa ottaen testosteroni vahvistimet (4 viikon kuluttua kurssin).

Mahdollinen yhdistelmä Tren:

Usein steroidien otetaan "yksin" (paino) ja saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia. Usein yhdistää sen aikana "kuivumisen". Tämä voi olla Winstrol, Stanozolol, Masteron. Kuitenkin ammattiurheilijoita yhdistää trenboloni ja paino asettaa testosteronin, nandrolonin.

Sivuvaikutukset:

 • unettomuus, ärtyisyys, aggressiivisuus, kohonnut
 • vähentää libido (vastaanoton aikana)

Ei ole suositeltavaa lisätä sallittua annosta - se auttaa vähentämään sivuvaikutuksia. Myymälä esitellään kaikki urheilu-karki.com trenboloniasetaatti esterit, joita voi ostaa edulliseen hintaan.