Kuinka monta kertaa viikossa kouluttaa?

Kuinka monta kertaa viikossa kouluttaa?

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Created Date: 2017-03-13 Hits: 851 Comment: 0

Nykyään on olemassa paljon kiistaa ympärillä monta kertaa viikossa kouluttaa kehonrakennus Suomessa. Esimerkiksi maailmankuulu Arnold Schwarzenegger kirjassaan "Encyclopedia of Bodybuilding" suosittelee kuntosalilla joka päivä, ja tunnettu asiantuntija kehonrakennus Mentzer "Supertrening" paperi väittää, että optimaalinen väli koulutusta tulisi olla 3-4 päivää. Kenelle luottaa?

Itse asiassa, jotta vaikutus koulutukseen oli paras, sinun täytyy noudattaa tarkasti treenaamiseen, sekä oppia "kuunnella" kehoasi.

Mitä kannattaa kiinnittää huomiota?


Uskotaan, että nämä tavoitteet voidaan saavuttaa nopeammin usein koulutusta. On kuitenkin väärin. Ensinnäkin lisäämällä lihas vain silloin, kun henkilö on levossa. Toiseksi, hermostoa tarvitaan myös toipua ja rentoutua. Ja älä unohda, että, ovat mukana viikon noin 5-6 kertaa, yksinkertaisesti vaarassa menettää kiinnostuksensa harrastus erityisesti, ja harjoittamisesta kehittämiseen ja parantamiseen kehon kokonaisuutena.

Luokkien määrä tulee määrittää yksilöllisesti. Kyse on aineenvaihduntaa, ja muita tekijöitä. Tietenkin, jos peretruzhdaetsya lukuisia harjoituksia, sitten odottaa positiivinen vaikutus voi olla.

Jotkut kehonrakentajat Suomessa harjoittaa kolmesti, toiset - neljä, kolmas - kuusi kertaa viikon aikana. Jos haluat selvittää, kuinka monta kertaa viikossa kouluttaa, pitäisi kuunnella kehon, oppia tuntemaan sitä. Kokematon urheilijat usein ajattelevat, "En ole koulutettu, koska lihakset eivät ole kipeä. On tarpeen lisätä intensiteetti koulutusta. " On kuitenkin väärin. Liian satuttaa vain "epäkypsä" lihaksia.

Enemmän huomiota on kiinnitettävä niin sanottuja merkkejä ylikunnon :. Huimaus, mielialan lasku, pahoinvointi, jne. Jos listalta jokin on läsnä, sinun täytyy ajatella vakavasti vähentämällä luokkien, ja anna kehon toipua.

Opi oikein ja tarkasti levätä. Et voi ajaa päivittäin simulaattoreita, jos ei tunne väsynyt. Täydellistä rentoutumista ja lihasten kasvua vaatii normaalin terveen unen, ruokavalio, jossa on tietty määrä ravinteita ja kaloreita.

Miten välttää ylikuntoa?


Välttämiseksi ylikuntotilan ja valitse itsellesi täydellinen harjoitusohjelman, niiden edistymisestä, niiden saavutuksia on seurattava huolellisesti. Kiinnitä huomiota merkkejä pysäyttää tai etenemisen hidastaminen. Ei muutosta käyttäessään - se on varoitusmerkki. Jos edistystä ei enää havaittu monissa harjoitukset - se on tilaisuus pohtia mahdollisuutta loput.

Tärkeimmät oireet Ylikunto:

  1. Paino käytetään koulutukseen, ei kasva. Voimaharjoittelu on pääasiassa tunnusomaista progressiivinen kuorma. Tämä osoittaa, että sinun täytyy mennä takaisin kouluun pelkistetyssä tilassa ja nosta hieman enemmän painoa kuin ennen.
  2. Toistojen määrä tai kestoon synnytyksen staattinen lähestymistapa ei kasva. Kuten on esitetty lukuisia kokeita, lisäämällä kesto staattinen hold enintään kaksitoista sekuntia varmistaa vähemmän hyötyjä kuin painonnousu pienellä retentioaika.

Parantaa teho suorituskykyä kehotetaan ottamaan lisäravinteet hyödyllistä - arginiini, kreatiini , intratrenik erityistä pre-workout tilat, sekä erilaisia aminohappoja . Tämä urheilu ravitsemus varmasti parantaa tuloksia kehonrakennus. Riittää, lisätä sen omaan päivittäistä ruokavaliota ja jatkaa siirtyä kohti tavoitteensa!

  1. Tarvitset enemmän aikaa käsitellä sen normaalin joukon harjoituksia. Edistyminen riippuu intensiteetti lihasten lähdön. Intensiteetti - ajan funktiona. Näin ollen vaikka teet yhden harjoituksen nyt, mikä teki neljä päivää sitten, mutta voit tehdä sen vähemmän aikaa, se tarkoittaa, että intensiteettiä korotetaan. Kuitenkin tilanne on päinvastainen. Näin ollen on tarpeen seurata jatkuvasti lisäaikaa tarvitaan harjoituksen. Vähimmäismäärä ei tarjoa mahdollisuutta muodostaa uusia lihas. Älä unohda tätä, ajatella taajuus ja tarkkuutta koulutusta.

Kokeilu


Selvittää, onko aikaa toipua kehon harjoituksen jälkeen, viettää pienen kokeen. Prosessissa suorittaa kaikki harjoitukset, moninkertaistaa toistojen määrä painon, jonka kanssa työskentelet. Esimerkiksi makaa vinopenkki nostat tanko painavat 90 kiloa kymmenkertaiseksi. Tämän seurauksena saat numeron - 900. Muutamaa päivää myöhemmin, suorittamalla penkkipunnerrus, onko tämä arvo kasvaa. Jos ei, se on suora vahvistus siitä, että elimistö ei pysty täysin toipunut aiemmasta istuntoja, vastaavasti, tarvitset pidemmän levätä välillä liikuntaa.

Aina yrittää kiinnittää huomiota "oireita" osoittaa, että usein oman koulutus ei ole paras mahdollinen. Tällaisessa tilanteessa varmasti lisätä päivä rentoutua. Voit olla varma, että se on positiivinen vaikutus fyysistä kuntoa.

Yhteenvetona, kaikki nämä asiat, kuten kerroimme, voimme sanoa, että taajuus keskimääräinen henkilö koulutus, ole ammattilainen, voi vaihdella 2-4 viikossa. Se riippuu valitusta koulutusohjelman, taso oman koulutuksen, elimistön reaktio stressiin, ja tietenkin omasta hyvinvoinnista. Älä pelkää tehdä muutoksia ohjelmansa antaa itsellesi ylimääräisen päivän tai kaksi lepoa. Sinun täytyy tuntea, että on valmis seuraavaan harjoitus, ja perustuvat tuntemuksesi, tehdä päätös tarpeesta käydä kuntosalilla jälleen.