Kuinka paljon levätä välillä vahvistetaan

Kuinka paljon levätä välillä vahvistetaan

Write By: admin Published In: Koulutusohjelman Created Date: 2017-03-13 Hits: 1008 Comment: 0

Joten ystävät, tänään puhumme kuinka paljon sinun täytyy levätä välillä vahvistetaan. Jos mitä sanomme loput välillä vahvistetaan, jota tarvitaan kehonrakentajat - ihmisiä, jotka haluavat ensinnäkin, lihoa, ei väkisin. Vaikka esimerkkinä siitä, miten ei kouluttaa kehonrakentajat, ja käsitellä paurlifterskuyu lepoa, joka on suunniteltu lisäämään voimaa. Yleensä ystävät, artikkeli on erittäin mielenkiintoinen ja se on mahdollista, että voit puutteen korjaamiseksi tulosten ja vain räjäyttää lihaksia uuteen kasvuun! Siksi me luemme ja soveltaa kaiken käytännössä. Mennään!

Tiedätkö, mikä on ero koulutus kehonrakentajat ja powerlifters Suomessa? Se on oikein, että sarjojen määrä ja toistoa, sekä suoraan menetelmän koulutusta. Ja tämä on luonnollista, koska jotkut ovat asettaneet päätarkoitus massa, ja muut voimassa. Kuitenkin vielä yksi keskeinen ero, eli eri aikaan loma hunajaa lähestymistapoja. Voimaharjoitteluun, urheilijat levätä 2-10 minuuttia, massan koulutuksen - 20 sekunnista 2 minuuttiin.

Siksi on erittäin tärkeää yhdistää paitsi oikeus harjoitukset ja hyvin valittu paino, mutta myös muista levätä välillä vahvistetaan, tavoitetasolle. Vuodesta kuinka paljon levätä välillä Kopiosarjojen riippuu mikä tapa ohjata oman ponnisteluja - suuntaan kohti massaa tai voimaa.

Usein monet aloittelevat urheilijat, jotka haluavat lihoa, ja näytti tekevän kaiken oikein, mutta lepoaikaa välillä vahvistetaan, ja kiristä ollen eivät saa seurauksena laskettiin. Osoittautuu, että he työskentelevät teho-ohjelma, joka massa ei. Ja jos ajatellaan, että niiden tehtävänä on tasapainottaa, jota tarvitaan joukko massoja, ei voimaa, käy ilmi, että valta ja ne eivät todellakaan saa. Toisin sanoen, koulutus on tyhjäkäynnillä. Ja tämän ei pitäisi olla. Ja niin, jos tavoitteena painoa, loput välillä vahvistetaan teillä enintään 2 minuuttia , ja jos voima on vähintään 2 minuuttia .

Kuinka paljon lepoa välillä vahvistetaan kasvavan Suomessa vahvuutena


Ja nyt vähän tiedettä. Meidän lihaksia työskennellä painoilla he tarvitsevat energiaa, se on selvä. Mutta mistä tämä energia on peräisin? Hmm, itsestään, ikään kuin se voi kuulostaa oudolta. Lihasten varastot sisällä sen kuidut ovat kaksi erityistä aineet - adenosiinitrifosfaatista tai tutumpi nimi ATP ja phosphocreatine, tai FC. Nämä aineet ja antaa lihakset perusenergian vähentämistä. Kuitenkin niiden puute varaukset pitkän, ja tarkemmin sanottuna noin 30 sekuntia. Jos lihas edelleen jäykistää pidemmän aikaa, se on jo alkanut työskennellä muiden energialähteiden, kuten happea ja maitohappoa.

Ensimmäinen energialähteet (ATP ja FC) tarvitaan, jotta lihakset voivat toimia raja ja näyttää suurin teho mahdollinen. Seuraavaksi sinun täytyy aikaa ATP ja FC talteen. Sieltä se on looginen johtopäätös, että weightlifters jotka työskentelevät teho pitäisi levätä välillä vahvistetaan, tällä kertaa, mikä riittää palauttamaan ATP ja FC. Vain näiden energialähteiden avulla lihaksia voittaa rajoja paino. Toipumisaika Näiden aineiden on yleensä 2-3 minuuttia. Ja kesto lähestymistapaa, kuten tiedätte, ei saa ylittää 30 sekuntia aikaa tehdä tietty määrä toistoja, ei vielä kuivuneet suuret energiavarastoja.

Lepoajan välillä vahvistetaan massan rekrytointi


Ja nyt, mielenkiintoisin meille - painatus. Levätä välillä asetetaan meillä on täysin erilainen, juuri niin kuin pituus lähestymistavan. Jotta lihakset kasvavat, meidän on pakokaasun varannot ATP ja FC ensimmäisessä lähestymistapa, ei anna niiden palautua vuonna jäljellä olevat sarjat. Se on meidän lähestymistapamme on oltava yli 30 sekuntia (heikentävistä ATP kaupat), ja loput ajasta välillä vahvistetaan enintään 2 minuuttia (estämään ATP varausten toipua täysin).

Jos näin, lihas kun energia alkaa käyttää glykogeenin ja kehon rasvaa. Paitsi määrän lisääminen koulutuksen ja (pisin lihas on kuormitettuna ilman ATP ja FC), mikä johtaa kasvu lihasten itse. Tässä tapauksessa se on tärkein salaisuus painonnousu. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että puute tällaisen energianlähteen, kuten ATP, vähentää vallan ja suorituskykyä lihaksia. Näin ollen tarve vähentää painoa mahtua tavallista, massan joukon toistojen määrä - 8-12.

Vähän näyttöä


Hyvä todiste ja esimerkkejä edellä on kuuluisan voimamies Paul Andersen ja jotkut tutkijat. Aloitetaan Paul, että tuolloin, hyvin kuuluisan painonnostaja, joka oli tunnettu tehon kirjaa. Koulutus kesti hänen huomionsa - noin 8 tuntia! Vaikka sarjaa itse, ei enää kuin 30 sekuntia. Miksi luulet hän teki valtavan määrän lähestymistapoja? Ei, se on vain erilainen, se lepää välillä vahvistetaan oli peräti 30 minuuttia. Näyttää siltä, ​​että tällainen lähestymistapa koulutukseen yli outoja ja tehotonta, mutta se oli hän, joka tämän miehen urheilijoiden ajasta. Tietenkin, nyt tiede on paljon pidemmällä tässä suhteessa kuin 50-luvulla, ja kellään painonnosto ei lepää 30 minuuttia sarjojen välissä, mutta se, että loput voimaharjoittelu pitäisi olla suurempi kuin massonabornyh - on ainutlaatuinen!

Jos kosketat kehonrakennus, niin laji on kauan olleet tutkijoita ja nyt lähes jokainen muutos opetusmenetelmiä voidaan perustella tieteellisesti. Tuhansia kokeita on tehty tällä alueella ja teema loput välillä vahvistetaan ei ole poikkeus. Niinpä yhdessä näistä tutkimuksen koe, jossa ryhmissä 4 urheilijoiden koulutusta sama kuvio, mutta eri aikaan lepoa välillä vahvistetaan. Tämän seurauksena suurin kasvu kirjattiin lihakset urheilijoiden kanssa pienin välein levätä välillä vahvistetaan. Tuolloin kokeen, se oli 1 minuutti.

Muuten, jos joku lukenut kuuluisa kirja Arnold - hänen tietosanakirja kehonrakennus, on todennäköistä, että te myös huomata yksi sen suosituksista, jossa hän puhuu vähentää lepoaikaa välillä vahvistetaan. Hänen mukaansa se tekee mukana olevien työhön lihassyiden, jotka eivät oikeastaan ​​mukana ensimmäisessä lähestymistapaan, mutta koska lyhyen lepoaika, suurin osa lihassoluja on väsyttävää ja loput (ei aiemmin mukana kuituja) yksinkertaisesti ei ole valinnanvaraa, vaan myös kuormitetaan ja vastata kasvuun. Ja hän oli oikeassa, ystäväni - tämä on toinen plus lyhyet lepotauot välillä vahvistetaan.

Yleensä yhteen ylös, voidaan tiivistää seuraavasti:

Jos tarkoitus voima - pituus lähestymistapa on enintään 30 sekuntia, lepoaikaa välillä vahvistetaan 2-10 minuuttia.Kuitenkin edelleen yleisimmin käytetty välein 3 minuutissa.

Jos kohde paino - pituus lähestymistapa vähintään 30 sekuntia, lepoaikaa välillä sarjaa 20 sekunnista 2 minuuttiin.Useimmiten käytetään 1 minuutin välein.