Ensimmäinen Kurssi Steroideja

Ensimmäinen Kurssi Steroideja

Write By: admin Published In: Steroidit kehonrakennus Created Date: 2016-12-24 Hits: 1569 Comment: 0

Mitä odottaa ensimmäinen steroideja?

Olet päättänyt ottaa steroideja, vaikka koskaan tehnyt sitä ennen? Tässä tapauksessa, Sinun täytyy ratkaista useita tärkeitä kysymyksiä:
- Miksi minä teen tätä?
- Mitä ovat steroidit ja miten ottaa?
- Minulla on kestävyyttä noudattamaan kaikki tarvittavat asetukset?

Ennen kuin aloitat steroideja, sinun täytyy kuulla erikoislääkärin selvittää, onko Sinulla on lääketieteellinen vasta. Tämä on erittäin tärkeää, joten kunnioitusta tätä kysymystä ja on pakko siirtää kaikki tarvittavat testit ja neuvotteluja.

Kun tämä ongelma on ratkaistu, virittää joitakin vakavia työtä.
Yhdessä valmentaja valitse sopivin Sinulle henkilökohtaisesti kurssin steroideja saada lihas massa. Muista, että valinta ei ole liian pieni (suosituin kurssi Nro 1 (DECA + Danabol), kurssi Nro 2 (DECA + Sustanon 250), Kurssi Nro 3 (Boldenone + DECA), kurssi Nro 4 (Boldenone + Testosteroni). Kiinnitä erityistä huomiota ruokavalio, joka rakentaa lihas massa.

Muista, että tarvitset säännöllinen punnitus ja seuranta kasvun lihasmassaa.Tämä tarkoittaa järjestelmällistä fyysisiä harjoituksia, jotka rakentaa lihasmassaa.

Lisäksi, Sinulla on usein ja syödä oikein: joka 1, 5 – 3 tuntia. Tärkein osa jokaisen aterian tulisi sisältää proteiinia ja jonkin verran hiilihydraatteja ja rasvoja.
Hyväksyt uskomattoman aktiivinen elämäntapa ja työtä kohti ota lääkettä ajoissa, syödä, tehdä oikeita harjoituksia oikea määrä.
Elämäsi syrjäytti lukuisia kiusauksia, koska useimmat heistä yksinkertaisesti kieltää, jos päätät ottaa anabolics.

Joten, jos Olet ajatellut sitä ja valitsi tätä vaikeaa, mutta välttämätöntä polku, että Sinun täytyy muistaa:
- sinun ei pitäisi ottaa androgeeni huumeiden;
- ensimmäinen kurssi pitäisi olla lyhyt , enintään 6 viikkoa, koska ihmiset, ensimmäistä kertaa kun anabolisia steroideja, lihoo nopeammin;
ensimmäinen lääke tulisi aina olla yksi, joka ei toimi (kuten asiantuntijat) vahinkoa;
- älä luota valinta lääke mies, joka on sanoa, "mutta en hyväksyttiin.."
- muista: ensimmäinen valinta steroidi, jopa urheilu lääkäri – se on ja erehdyksen, koska jokainen elin on omat yksilölliset ominaisuudet;
oikea ravinto ja taakka ei ole avustaja, ja tiiviissä vuorovaikutuksessa henkilö, huumeiden, stressi ja ravitsemus.
Kuten näette, steroideja vaativat erityistä henkistä lähestymistapaa. Kehonrakennus – urheilulaji, analyyttisesti ajattelevia ihmisiä, jotka tietävät, miten syödä oikein, oikein kouluttaa, oikein järjestää loma.
Jos Et ole pelkää (ja tämä on vasta alkua vakavaa työtä muuttaa kehon), jos Olet päättänyt muuttaa itseäsi - sitten mennä eteenpäin! Go for it!