Ehdot ja Edellytykset

Käyttöehdot
En ole poliisi enkä sidoksissa lainvalvontaviranomaisten virkamies tai virasto. En päästä tämän sivuston saada tietoja käyttää sivustoa vastaan operaattoreiden se on tytäryhtiö tai mikään muu henkilö tai yhteisö, millään ajateltavissa tavalla. Aion pitää operaattorit tämän sivuston, tai joku liittyy tämän sivuston vaarattomia kaikesta pidän tässä. Tiedän ja ymmärtää lakien kotimaassani ja valtion suhteen ostaa reseptilääkkeitä ja jos olen lain voimassa olevaa reseptiä, minä en. Voit tilata tuotteita tai palveluita meiltä sinun täytyy olla vähintään 18-vuotiaita.

Tavaroiden toimitus
Tavarat toimitetaan kirjattuna Säännöllisesti Lentopostina, ja ne on allekirjoitettava saavuttaessa. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tavarat eivät ole vastaanottaneet ajoissa, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla lipun lainata tilausnumerosi. Jos et voi lainata tilausnumerosi, ilmoittakaa nimesi, toimitusosoite ja arvioitu päivämäärä järjestyksessä. Yritämme seurata järjestyksessä.

Toimitusaika
Keskimääräinen toimitusaika yhdysvallat on 5-12 päivää, eurooppaan on 3-10 päivää. Joissakin harvinaisissa tapauksissa sinun paketteja voi viivästyä prosessissa toimitus, ota meihin yhteyttä, jotta voimme yrittää seurata paketteja. Jos et ole saanut pakettisi 30 päivän kuluessa, ja sinun ei saada kohtauksen kirjeen, älä kerro meille. Annamme sinulle lisäohjeita.

Shipping info
Kaikki tilaukset toimitetaan kuluessa 1-5 päivää kun luottokorttisi on vahvistettu, lukuun ottamatta viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Siinä tapauksessa, että tilauksesi on jaettu kahteen tai useampaan paketteja, paketit toimitetaan nopeudella yksi päivä. Koska nämä paketit toimitetaan eri päivinä, on olemassa mahdollisuus, että niiden saapumista voi olla muutaman päivän välein. Jotta voidaan välttää petokset ja suojella arvokkaita asiakkaita, me aluksen kautta Säännöllisesti Lentopostina vain.

Tilauksen Peruutus
Jos haluat perua tilauksen, voit tehdä sen 12 tunnin kuluessa maksun jälkeen loppuun. Sinun täytyy lähettää sähköpostia [email protected] edellyttää tilauksen peruutus ja sisältävät järjestys #, nimi, toimitusosoite. Muuten tilauksesi täytetään & veloitetaan vastaavasti.

Maksut urheilu-karki.com
Voidakseen maksaa voit käyttää maailmanlaajuisesti hyväksytyt luottokortit. Yritys, meillä ei ole mahdollisuus saada kaikki tiedot, luottokortin. Kun tilauksesi on valmis ja olet valmis maksamaan, sinut automaattisesti siirretään SSL-suojatun (128-bittinen), server. Luottokorttimaksut käsitellään ja hyväksytään välittömästi suojatulla palvelimella.

Non-disclosure
Kaikki henkilökohtaiset tiedot urheilu-karki.com web-sivusto on kohdeltava mukaan Euroopan unionin lainsäädäntöä. Tiedot asiakkaiden urheilu-karki.com web-sivuston, ei voida paljastaa edes, kun virallisen pyynnön esittäneet viranomaiset ulkomailla.

Väitteet & Palautus
Jos et ole saanut tilaustasi 30 päivän sisällä ja et ole saanut kohtauksen kirjeen, älä kerro meille. Annamme sinulle lisäohjeita. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että viallinen tai virheellinen, jotta on saanut Asiakkaan, Yhtiö korvaa sen välittömästi meidän myöhemmin saatuaan tavarat. Jos tämä on mahdotonta, me antaa täyden hyvityksen ostohinnan. Pitäisi tavarat olla takavarikoinut Tulli-ja Valmistevero, emme pysty uudelleen lähettää tilauksesi ilman tilauksesi kunnes voit skannata kirje ja paperit sisällä se ja lähetä ne meille [email protected]

Kansainvälinen Velvollisuus Lakeja
Se on sinun vastuullasi selvittää, onko Internet-ostoksia huumeita omalla alueella on kielletty paikallisten lakien mukaisesti.