Viimeisimmät

Vilafinil

18,15€

Vemox 500

15,29€

Vemox 250

8,60€

Turinabol 10

54,46€

Turanabol 20

94,59€

TriTren 150

105,10€

Tretizen 20

6,21€

Tervetuloa anabolisten steroidien kauppaan

Osta steroideja Suomessa

Toivotamme sinut tervetulleeksi suomalaisille tarkoitettuun steroidikauppaamme. Voit ostaa täältä anabolisia steroideja, peptidejä ja rasvanpolttajia. Tuotteemme ovat saatavilla sekä suun kautta otettavina sekä suonensisäisinä urheilulääkkeinä.

Nykypäivänä erityiset urheilussa tarvittavat lääkkeet eivät ole sallittuja Suomessa. Jokainen käyttäjä haluaa olla varma tuotteen laadusta ja toimitusajasta. Olemme työskennelleet tunnettujen valmistajien kanssa ja ostamme steroidimme suoraan heiltä. Voit olla varma siitä, että tilaus saapuu täsmällisesti kotiisi.

Laadultaan heikkojen anabolisten steroidien ostaminen voi edelleen mahdollistaa urheilusuorituksen parantumista, mutta tällaisten valmisteiden käyttö vahingoittaa usein terveyttä. Tämän takia valvomme tuotteitamme tarkasti ja takaamme Suomessa myymiemme steroidien turvallisuuden.

 

Mitä steroidit ovat?

Anaboliset steroidit ovat (mies)hormoneita, jotka on valmistettu keinotekoisesti. Niiden avulla pojista tehdään miehiä, ja niitä käyttämällä saa aikaan suurta lihaskasvua. Useimmat steroidit on tehty sarsaparilla nimisen kasvin juurista. Tästä raaka-aineesta tehdään laboratoriossa kemiallisesti ainetta, jota käytetään steroidien pohja-aineena.

On olemassa neljänlaisia steroideja: tabletteja, laastareita, voiteita ja suonensisäisesti käytettäviä. On olennaista ymmärtää, että käyttötapa ei vaikuta kyseisten aineiden tehokkuuteen. Joissain tapauksissa suun kautta nautittavat steroidit voivat vahingoittaa maksaa.

Steroidien käyttäminen kasvattaa proteiinien tuotantoa kehossa nopeuttaen palautumisaikaa vähentämällä kortisolin määrää kehossa, vähentäen täten lihasten vaurioita. Kannattaa huomioida, että steroidit voivat vaikuttaa rasvasoluihin ja niiden määrään. Steroidit voivat vähentää rasvasoluja, mikä lisää tarpeellista energiaa ilman urheilua.

Suositeltavat ja laadukkaimmat steroidit ovat Deca Durabolin, Dianabol, Turinabol, Testosteronit (esterit kuten enanthate ja cypionate), Anadrol, Sustanon 250, Trenbolone, palautumisessa auttavat, Anavar, Winstrol, testosteronipropionaatit, trenboloniasetaatit sekä Masteron.

Monet urheilijat aloittelijasta ammattilaiseen käyttävät anabolisia steroideja painonsa lisäämiseksi ja kehon testosteronitasojen nostamiseksi, vahvistaen näin omaa kehoaan. Jotkut lisäävät steroideilla verisolujen määrää, ja toiset hakevat apua testosteronivajeeseen.

Anabolisten steroidien nettikauppa